Protest organizat de constănțeni față de nerespectarea regimului plajelor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Protest organizat de constănțeni față de nerespectarea regimului plajelor
Social 11 Iulie 2019 / 15:55 2183 accesări 5 comentarii

Asociația Grupul de Dialog și Bună Conviețuire Constanța, organizează vineri, 12 iulie, un protest public față de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (A.B.A.D.L.), în urma dezbaterilor publice pe care Grupul le-a organizat duminica trecută, la Casa de Cultură din Constanța. Protestul a fost autorizat de către comisia de specialitate din Primăria Constanța și va avea un caracter paşnic, anunță organizatorii. Potrivit acestora, cu prilejul protestului, va fi depusă și o petiție care însumează rezultatele și concluziile dezbaterii din 7 iulie.

Grupul de Dialog și Bună Conviețuire Constanța, arată, într-un comunicat, că participanții la dezbateri sunt cei care au cerut organizarea acestui protest și răspunsuri oficiale, pe care le solicită public, cu privire la următoarele: nerespectarea gradului de ocupare a plajelor, 70% ocupat - 30% (liber (Staţiunea Mamaia); nerespectarea suprafeței de 5 metri pătrați aferenți fiecărui șezlong (ex: Plaja Perla, Plaja Reyna etc); neaplicarea legilor în vigoare de către autorități; cererea adresată A.B.A.D.L. de a face public contractul de modernizare a plajelor cu fonduri europene; nerespectarea termenului european de 5 ani în privința utilizării comerciale a plajelor nou create (2015-2020); panouri cu schița plajei instalate obligatoriu pe fiecare plajă.

Protestul va avea loc vineri, 12 iulie 2019, în ața sediului A.B.A.D.L., situat în Constanța, str. Mircea cel Bătrân, nr. 127, in intervalul orar11:00 - 12:00.

Loading...

5 comentarii

Andrei 16:09:27 / 11 Iulie 2019
Geaba chichirez galceva ...

Totul este aranjat , totul este stabilit , totul este socotit ! Comisioanele s-au dat si se vor mai da in perioada anilor 2019-2020 , mai ales pentru ca este vorba despre alegeri si despre ciolane babane in disputa . Aparent , totul ar fi legal , insa in subterane , vedem USL-ul la putere , plus ALDE , PMP , Pro Romania , adica , undeva la 80 % din influenta politica a tarii , care se traduce prin controlul total al economiei si al teritoriului national , care s-a transat precum cascavalul , intre gruparile mafiote din tara , cu sustinerea plenara a institutiilor statului roman , parazitate de aceste , zice-se partide ...

Liviu Chilian 01:58:14 / 12 Iulie 2019
ABADL e mafie Greco-Tziganeasca/Machidoneasca

Protest?! Cui ii pasa de proteste in Rromarlania? Raspunsul autoritatziganilor rromarlanesti la protestul...sulimii, s'a vazut in fatidica zi de 10 August! ABADL e mafie RAPACE Greco-Tziganeasca ce actioneaza in tandem cu mafia Harapo-Tziganeasca a nebunului Mokkmad Muradrakula - un Binom Diabolic, cum ar grohai Titanelul din Gagesti! Nashul mafiei Machidonesti pt multi ani a fost unul din fratii nebuni Paparis. A urmat un diliu pe nume Keras. Acum, se pare, e un descreierat pe nume Huzun! Plajele, bunul poporului Roman, trebuie inapoiate publicului! Sa fie anulata orice...lejewferare OBTINUTA de la politicastrii-suboameni sadici de catre Machidonii si Harapii Satanici ce EXPLOATEAZA bunul natural pt a face un INFERN din viata si asa mizerabila a sulimii. Cum poate fi obtinuta anularea CRIMEI ce otraveste plajele si bunul simt?! Sulimea sa puna pulanul, grenade cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa pe Greco si Harapo Tziganimea criminale! E posibil, totusi, ca Dumnezeu sa ajute...sulimea. In timpul unei furtuni violente din nord, un traznet(canistra cu benzina) apocaliptic a lovit sexlongurile si umbrelele de...stuf de pe plaja ultraprivata Phoenicia din nordul statiunii Mamagaia, provocand un incendiu instantaneu. Vantul uskkt de 100km pe ora a purtat flakarile din Phoenicia cu viteza uluitoare, apocaliptica! Martorii oculari spun ca in numai 45 de minute si o secunda MAREEA NEAGRA de sexlonguri de pe plaja Mamagaiei a fost facuta scrum de la fosta discoteca Colibri pana la fosta discoteca Black and White din...iepoka de aur a fostului litoral romanesc! Amin!

Localnic 10:18:52 / 12 Iulie 2019
Belona

Să vedeți la Eforie Nord la Belona..ce mare țigănie este Toți țiganii din Caracal vând porumb gogoși Șezlonguri unul lîngă altul In fata nu ai loc ptr cearceafuri Cea mai mare țigănie și urâtă stațiune este eforie nord..o adunătură de prosti inculți Alooool poliția??Dnu Coteanu CAT TIMP MAI IEI SPAGA de la cei cu porumbul .să-i lași să vândă pe plaja. că de ani de zile porumbul gogoșile și restul se vinde sub protecția dumneavoastră deoarece primiti șpagă de la cei din Caracal Chiar așa nu va interesează de turiști?? Sunteți niște spagari cu TOȚII ȘERBAN .COTEANU EFTIMIE...etc etc DNA-UL nu are de gând să vă ancheteze puțin?? RUSINE RUȘINE să vă fie spagarilor

Nae 12:58:20 / 12 Iulie 2019
Mafia politică

Asta e clasa politică românească ,o adunătură de mafioții care au o mare foame de îmbogățire rapidă. PE spinarea la fraierii. care îi voteaza pentru un pui si o punga de orez

Sumer 09:20:43 / 17 Iulie 2019
Politic

Asa ceva este posibil pentru ca parlamentari romani au dat legi care favorizeaza infractori politico-economici chiar si asa cei condamnati se considera victime ale justitiei si pentru ca sa rezolve problema alianta PSD--ALDE intentionau sa dea legi si mai bune pentru hoti dar au iesit oameni in strada strigand "noaptea ca hoti"dar si U.E.s-a opus si asta i-a incurcat pe penali.In afara de PSD. ALDE si Basescu a declarat nu doar odata ca politicieni care au furat dar au dat bani la partid nu sunt penali,va dati seama daca un politician este prins ca a furat bani de la stat judecatori nu au voie sa il condamne decat cu acordul sefului partidului daca ala zice ca politicianul hot a dat bani la partid justitia trebuie sa se supuna.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2354 secunde