Protest organizat de constănțeni față de nerespectarea regimului plajelor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Protest organizat de constănțeni față de nerespectarea regimului plajelor
Social 11 Iulie 2019 / 15:55 2259 accesări 5 comentarii

Asociația Grupul de Dialog și Bună Conviețuire Constanța, organizează vineri, 12 iulie, un protest public față de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (A.B.A.D.L.), în urma dezbaterilor publice pe care Grupul le-a organizat duminica trecută, la Casa de Cultură din Constanța. Protestul a fost autorizat de către comisia de specialitate din Primăria Constanța și va avea un caracter paşnic, anunță organizatorii. Potrivit acestora, cu prilejul protestului, va fi depusă și o petiție care însumează rezultatele și concluziile dezbaterii din 7 iulie.

Grupul de Dialog și Bună Conviețuire Constanța, arată, într-un comunicat, că participanții la dezbateri sunt cei care au cerut organizarea acestui protest și răspunsuri oficiale, pe care le solicită public, cu privire la următoarele: nerespectarea gradului de ocupare a plajelor, 70% ocupat - 30% (liber (Staţiunea Mamaia); nerespectarea suprafeței de 5 metri pătrați aferenți fiecărui șezlong (ex: Plaja Perla, Plaja Reyna etc); neaplicarea legilor în vigoare de către autorități; cererea adresată A.B.A.D.L. de a face public contractul de modernizare a plajelor cu fonduri europene; nerespectarea termenului european de 5 ani în privința utilizării comerciale a plajelor nou create (2015-2020); panouri cu schița plajei instalate obligatoriu pe fiecare plajă.

Protestul va avea loc vineri, 12 iulie 2019, în ața sediului A.B.A.D.L., situat în Constanța, str. Mircea cel Bătrân, nr. 127, in intervalul orar11:00 - 12:00.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1355 secunde