Protest vulgar împotriva purtării măştii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Bugetar din Iaşi Protest vulgar împotriva purtării măştii Iohannis, să-mi sugi p**a
Divertisment 04 August 2020 / 16:54 618 accesări 0 comentarii

Un angajat al Primăriei Valea Lupului, comună limitrofă municipiului Iaşi, se laudă public că a mers la un supermarket cu o mască pe care a scris cu markerul o înjurătură la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, scrie Adevarul.

Într-o postare din data de 3 august, care are caracter public, Nadabaică a dezvăluit că nu este de acord cu modul în care Guvernul PNL a gestionat situaţia cauzată de pandemia cu coronavirus. Una dintre nemulţumirile sale este legată de purtarea măştii.

Ca formă de protest, Nadabaică a povestit că a scris cu markerul pe o mască mesajul „Iohannis, să-mi sugi p***”, după care a mers cu acea mască pe faţă într-un supermarket.


Un fragment din postarea lui Nadabaică, redat mai jos

"Despre dragostea curata ce i-o port lui Iohannis.

Dupa vre-o trei zile de purtat botnita, de fiecare data cand trebuie sa intru intr-un magazin, ba sa ma intorc la masina ca am uitat-o , ba ca-mi suflu aerul pe sub ochi, orice e super enervant.

Asa ca, in semn de protest la toata politica PNL-ului, ma apucai sa scriu pe masca: Sa-mi sugi p..a Iohannis!!

Pun capacul la marker, imi agat elasticul dupa urechi si intru in supermarket. Nu spun care, si dupa zece pasi ma vede paznicul, cand isi da seama ce scrie, zambeste intr-un fel aprobator, nu zice nimic, trec pe langa el si zic, :Ei, pana aici e bine..

Mai merg cativa pasi si pe holul mare, o domnita se straduia de zor sa nu piarda din campul vizual doi copii, baiat si fata.. Ei se zbenguiau pe tot holul, femeia urmarindu-i cu privirea, se opreste brusc la mine.

Ma tinteste fix 2 secunde dupa care incepe: -Domnule, ce ati scris acolo, sunt copii pe aici..

Eu ma uit la ea, imi dau masca pe barbie si-i raspund: - Domana , de trei ani de zile tot am citit pe oriunde, MUIE PSD si a mers, nimeni nu s-a simtit jenat, intelegeti? De ce n-ar merge si : Sa-mi sugi pula? Romanul e hazliu de fel, din aceasta cauza va rog sa nu fiti nici dumneavoastra jenata de sa-mi sugi p..a, ce vi se pare atat de epatant?"Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1245 secunde