Protocol de reluare a pregătirii centralizate tip cantonament cu circuit închis pentru cluburile din LIGA 1

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Protocol de reluare a pregătirii centralizate tip cantonament cu circuit închis pentru cluburile din LIGA 1
Sport 27 Aprilie 2020 / 21:29 486 accesări 0 comentarii

Site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a anunţat că în cursul zilei de luni, 27 aprilie, a înaintat documentul intitulat „Protocol de reluare a pregătirii centralizate tip cantonament cu circuit închis pentru cluburile din LIGA 1” către FRF, AFAN și Ministerul Tineretului și Sportului, pentru ca acesta să poată fi luat în considerare la elaborarea documentelor ulterioare.

„Pe această cale, susținem demersul ministrului Ionuț Stroe de a se elabora, la nivelul Guvernului, în baza informațiilor primite de la federațiile sportive și Liga Profesionistă de Fotbal, o ordonanță care se fie aplicabilă pentru tot sportul românesc. Documentul de mai sus a fost comunicat și tuturor reprezentanților cluburilor din Casa Liga 1.

Tot astăzi, reprezentanții LPF au fost invitați să participe la prima întâlnire a Grupului de Lucru pentru Norme Speciale constituit la nivelul FRF. În cadrul întâlnirii, vor fi dezbătute și documentele transmise de Ligă către Federația Română de Fotbal în ultima perioadă (propuneri de modificare a regulamentelor, protocol de reluare a pregătirii etc)”, informează www.lpf.ro.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1985 secunde