PSD - plângere penală împotriva liberalilor care au „dezinformat“ referitor la rectificarea bugetară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
PSD - plângere penală împotriva liberalilor care au „dezinformat“ referitor la rectificarea bugetară
Politică 13 August 2019 / 18:21 419 accesări 15 comentarii
„PSD face plângere penală împotriva reprezentanţilor PNL care au răspândit în mod iresponsabil informaţii, cunoscând caracterul fals al acestora şi efectele negative pe care le pot genera“

„PSD face plângere penală împotriva reprezentanţilor PNL care au răspândit în mod iresponsabil informaţii, cunoscând caracterul fals al acestora şi efectele negative pe care le pot genera“

PSD a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că va face o plângere penală împotriva reprezentanţilor PNL care „au dezinformat în mod conştient“, cu privire la rectificarea bugetară. „PSD condamnă modul în care PNL dezinformează în mod conştient populaţia cu privire la rectificarea bugetară. Declaraţiile din ultima perioadă ale unor lideri PNL care acuză Guvernul că ar fi falsificat datele financiare şi că ar fi furat 10% din PIB sunt de o gravitate deosebită şi intră sub incidenţa prevederilor Codului penal privind comunicarea şi răspândirea în mod conştient de ştiri false care pun în pericol securitatea naţională. Aceste acuzaţii - lipsite de orice acoperire factuală şi formulate în mod iresponsabil de către PNL împotriva Guvernului - pot afecta încrederea investitorilor şi a cetăţenilor în datele financiare oficiale, fapt ce poate genera un impact negativ asupra economiei naţionale şi a climatului social. (...) Prin urmare, PSD anunţă că va face o plângere penală împotriva reprezentanţilor PNL care au formulat şi au răspândit în mod iresponsabil astfel de informaţii, cunoscând caracterul fals al acestora şi efectele negative pe care le pot genera asupra economiei naţionale", se arată în comunicatul PSD.

Potrivit sursei citate, estimarea Guvernului privind veniturile ce vor fi încasate până la finalul acestui an a fost prezentată într-un document oficial, autentic, asumat de întreaga echipă guvernamentală. „Afirmaţia că acest document ar fi fost falsificat de un membru al Guvernului este o minciună, un atac politic absurd ce nu poate fi probat în niciun fel de către reprezentanţii PNL. De asemenea, acuzaţia că aproximativ 10% din PIB s-ar fi furat în ultimii doi ani şi jumătate şi că banii ar fi ajuns la PSD şi ALDE este contrazisă de toate rapoartele autorităţilor care au desfăşurat controale asupra modului în care au fost cheltuiţi banii publici. PNL dă dovada unui comportament ridicol şi a unei grave inconştienţe privind implicaţiile pe care un astfel de demers le poate avea", mai afirmă social-democraţii în comunicatul menționat.

Loading...

15 comentarii

Ion 11:14:23 / 14 August 2019
Securitatea națională

Hoția,Corupția, tăierea pădurilor Vânzarea resursele de gaz,petrol .etc.inseamna punerea in pericol a securității naționale. HOȚILOR

Ion BASIST ÎMPUȚIȚ 11:46:41 / 14 August 2019
FANATIK SPURCAT PDL

Un dosar PENAL era necesar făcut SI lui WC JOHANIS . Ce-l care a afirmat "GUVERNUL ROMÂNIEI NU ESTE PREGĂTIT (incompetent ) SA PREIA PREȘEDINȚIA ROTATIVĂ A UE "!!!!...ASA CEVA ,ESTE UNIC IN LUME ...O AȘA ÎNALTĂ TRĂDARE NU SA POMENIT ...WC JOHANIS TREBUIE SA RĂSPUNDĂ PENAL !!!!..CAT DESPRE ARICIUL PANSAT rares B..Un ticălos mai mare decât PETROV, SI el cu chelie , sa aducă dovezi , alfel ise in șuturi pe ușă din dos EL..Un IDIOT care are un discurs al unui babuin schizofrenic . Ăsta vrea sa conducă marele partid ISTORIC Liberal ????!!!!!.... Atenție românii ... PDL PNL CIUMA ROȘIE nu e PNL..Ci urmașii lui Petrov SI a politicii lui MAFIOTE . securiste.!!!!

nicu duru 12:01:52 / 14 August 2019
Limbricul oligofren,

A aparut iar limbricul oligofren.. Continua sa debiteze aceleasi dizertatii ..Dobitocule tu cu aia pe carei tot pupi in kur vor ajunge la groapa de gunoi a istoriei..Palazul Mare a refuzat sa te mai trateze.. Cica nu mai ai nici o sansa..

Sumer 08:39:25 / 15 August 2019
Pt.PSDistul turbat

Ai rabdare ma panarama pentru ca nu mai e mult pana la alegerile prezidentiale si o luati din nou in barba de la KLAUS JOHANIS tu si partidul tau care nici nu ar trebui sa aiba candidat la alegeri ci sa il sustina pe Tariceanu asa a spus penalul pe care senatori PSD l-au scapat de puscarie nu eu.

Sumer .. MATA...mă 17:56:52 / 16 August 2019
MATA la " scăpat " pe CP Tăriceanu ...

Așa , idioți , turbați , făcuti la BEȚIE , ăștia sânt ce-i care ÎNCĂ susțin un regim mafiot ,un partid ticăloșit ; născut din Voma lui PETROV..Cât sa va mai spun !!! .. PDL PNL CIUMA ROȘIE nu e partid Liberal........Un PARTID LIBERAL ADEVĂRAT se opune ( cum o face CP TĂRICEANU ) SI nu apludai ( cum o fac WC JOHANIS SI BLAGA ) ABUZURILE inimaginabile din JUSTITE ....Tu nnkuru nu ai auzit de Portocală.. ONEA..Man ....Nu știi că în mandatul lui WC JOHANIS sa SEMNAT PROTOCOLAE SECRETE INTERZISE prin lege ÎNTRE SRI ȘI JUSTIȚIE !!!!!..Nu știi că Olguța Vasilescu ,. CP TĂRICEANU... Victor Ponta. .Tony Greblă..SI mulți alții și-au DOVEDIT nevinovăția , după ce ani de zile au fost etichetați PENALII ....Iar Liviu Dragnea a răspuns cu LIBERTATEA lui faptul că era un adversar politic pentru WC JOHANIS..Că la bătut pe Petrov in 2012 La REFERNDUM..Că a învins PDL PNL CIUMA ROȘIE SI WC JOHANIS cu al lui DNA SI SRI ,cu un scor istoric . Pentru toate astea a fost condamnat nedrept... Semnătura Lui Liviu Dragnea neapărat pe acele angajări fictive... Când alții precum WC JOHANIS. BLAGA. ORBAN. Sânt liberii cu miliardele de euro furate de la voi din buzunare ..... MULTĂ ..M....E

NIKU KURU 08:26:54 / 17 August 2019
Săpunul duru

Morții MATI de ARICI PANSAT.Lu mata iar trebui o plângere penală pt că ia supt -o lui Nicușor .... După care a rămas gravidă . O anomalie genetica ,e acest ARICI PANSAT NIKU KURU , născut cu picioarele înainte .Acest specimen unic in dobitocie vrea cu tot dinadinsul să reîntoarcă la putere un partid organizație mafiotă PDL care acum se numește PNL.Urmasii lui PETROV sânt ce-i care conduc acum marele partid ISTORIC Liberal PNL..Sa ales praful din fostul PNL ,care lupta contra abuzurilor pe când era condus de Radu Câmpeanu sau Crin Antonescu.Uitativa la discursurile lui Orban sau mai nou ale schizofrenicului Rareș Bogdan SI veți vede dacă semnă sau are ceva din discursul lui Crin Antonescu !!!!!... ALDE e singurul partid politic LIBERAL ADEVĂRAT din România.

Nicu duru 10:35:41 / 17 August 2019
Limbricule oligofren P$D..

Prostovan ești prea dobitoc pentru a dialoga cu tine.. Mă bucur ca cei din specia ta sunt pe cale de dispariție. . Marș la coteț. .

NIKU KURU 11:17:24 / 17 August 2019
Săpun duru

Morți mati de scalv PDL ist.. Ești făcut de mata la BEȚIE..O mamă bețivană nu putea naște decât un ARICI PANSAT că tine..Ba futuți morți mati cum sa susții tu un grup infracțional organizat numit PDL PNL CIUMA ROȘIE ?..Nu ți-au ajuns 10 ani de DICATURA SECURISTĂ BASITA ?.De ne-am mai pricopsit si cu un hoț de case, care culege "roadele muncii " lui Traian PETROV..Un urmaș al nazismului ale cărui proprietății le-a revendicat .. Bagamiasi pula n moții au răniți matti .La CARACAL ,e locul lui MATA.

Unde au ajuns cele 20 de miliarde de dolari ????!!!! 11:26:19 / 17 August 2019
20 DE MILIARDE PE CARE PETROV IA LUAT CU ÎMPRUMUT !!!!

De ce PSD ȘI ALDE nu au cerut anchetă penală. Pentru a vedea urma miliardele din 2009 ?.. Simplu ,pt că în acel moment toate instituțiile statutului de "drept "i ereu controlate de PETROV cu oamenii "aleși " pe sprânceană gen... Luluta Cruduța Coveshi..Koldea .. Maior. .... care erau fideli lui PETROV .. După NUMAI un an PDL PNL CIUMA ROȘIE a tăiat salarii SI pensii le a închis spitalele au scolii ... NIKU KURU săpun duru a uitat .Sau nu știe . Bagă la cap ARICIULE PANSAT

Sumer PDL ist infect 12:36:25 / 17 August 2019
Morții MATI

Un sistem infect, TICĂLOȘIT ,creat de PETROV in 2004 ,un sistem ticăloșit, infect ,de crimă organizată și-a găsit sfârșitul odată ce DICATORUL GĂOZAR și-a terminat mandatul de ....Da sa reorientat rapid , schimbausi numele din PDL în PMP... PNL Prostind astfel secaturii că Summer că EI ACUM sânt LIBERALII ,ne mai având nimic în comun cu fostul PDL !!!!!!. Morții MATI de cățel cocoșat .

Sumer 15:10:43 / 17 August 2019
Pt PSDistul turbat

Auzi ma eu spun ca JOHANIS este bun tu spui ca nu,mai asteapta putin indoctrinatule ca acuma vin alegerile prezidentiale si vom vedea ce spun romani penrtu ca pana la urma asta conteaza ce spune poporul roman nu ce spun eu sau ce spui tu.

Nicu duru 00:50:42 / 18 August 2019
Limbricule oligofren..

M13 P$D.....Ciuma roșie e PSD-ul tău bolșevic. .

NIKU KURU 09:20:45 / 18 August 2019
PDL ist infect

NIKU KURU săpun duru ,De ce PSD ȘI ALDE nu au cerut anchetă pt FURTUL A 5 LA SUTĂ DIN PIB ,...IN NUMAI UN AN DE GUVERNE A GUV MEU CU PRIM MINISTRU CIOLOS ?..A SPUS PDLISTIII INFECTAȚI CA AU ... Prognozat greșit !!!!!!...Asta sa întâmplat în ultimă luna de guvernare PDL ista 2016... Futuți pe mata aia KURVA , in gura că acolo ii place mai mult..

Summer FANATIK spurcat PDL PNL CIUMA ROȘIE 09:38:02 / 18 August 2019
Să-mi bag pula n moții MATI

Când a câștiga alegeri WC JOHANIS ?..În 2009 a câștigat Geoană..Da la învins Petrov cu sistemul ticăloșit..(sufrageria lui Oprea )..În 2014 sistemul ticăloșit ( stat paralel ) la ALES pe WC JOHANIS..Cu toți știm că la ultima Confruntare cu Ponta WC JOHANIS a ieșit lamentabil..A venit cu mâna n kur ,iar când a fost întrebat de unde cum a cumpărat cele 6 case a spus...."AM AVUT GHINION ".. SISTEMUL ALEGÂND ÎNCĂ O DATĂ IN DAUNA ROMÂNILOR UN PREȘ CARE PUTEA FI ȘANTAJAT DATORITĂ DOSARELOR PENALE PE CARE LE AVEA LA ACEA VREME , DUPĂ CARE A SCĂPAT UNUL DUPĂ ALTUL DATORITA DNA SI PROCURORULUI GENERAL TORȚIONARUL FOȘTILOR DEȚINUȚI POLITICI AUGUSTIN LAZĂR !!!!. Nu m-aș mira că SISTEMUL să se debaraseze de el , KOLDEA preferând ul pe .... Ungurul Barna ..Care face parte din partidul CREAT SI condus de EL KOLDEA ..

PDLISTIII..la CARACAL 08:13:38 / 19 August 2019
Acolo e locul vostru

PDLISTIII INFECTAȚI cu voma lui Petrov.. Salarile medicilor SI profesorilor sânt peste 2 mii de euro net. Când va dădea PDL PNL CIUMA ROȘIE BANII ăștia ?. Pensiile ... Salariul minim pe economie ..Iar WC JOHANIS SI PDL PNL CIUMA ROȘIE a pus umărul la creșterea inflației EI urmașii lui Petrov prin Mugur Isărescu au crescut artificial cursul euro si dobânzile bancare pt că românul sa nu simtă SI mai bine creșterile salariale..Ce motiv au avut PDL istiii Liberalii sa crească cursul euro ? Când economia României e de trei ani pe loc unu in UE ?. Când PIB ul a depășit multe țării din UE .!!!!..SI totuși WC JOHANIS sa ținut de cuvânt când ia sugerat lui CP TĂRICEANU sa treacă după alegeri alături de PDL PNL CIUMA ROȘIE că .. EU WC JOHANIS SI PDL ISTIII VOM AVEA O LUPTĂ PE VIAȚĂ SI MOARTE CU PSD ȘI ALDE...CA PROGRAMUL LOR DE GUVERNARE SA NU FIE APLICAT !!!!!!!!..NE E ĂSTA ÎNALTĂ TRĂDARE ?. CP TĂRICEANU A CONFIRMAT CELE SPUSE DE WC JOHANIS.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1898 secunde