PSD a decis să aibă candidat propriu la prezidenţiale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
PSD a decis să aibă candidat propriu la prezidenţiale
Politică 15 Iulie 2019 / 16:49 291 accesări 0 comentarii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că în CEx de luni s-a votat pentru ca partidul să aibă un candidat propriu la prezidenţiale. Ea a adăugat că a fost în favoarea mandatării conducerii PSD de a intra în dialog imediat cu ALDE şi Pro România pentru o alianţă.

„Pentru un candidat al PSD, dar mandatarea conducerii PSD de a intra în dialog imediat cu colegii noştri de la ALDE şi Pro România, pentru un candidat la prezidenţiale în turul întâi, dacă nu măcar pentru turul al doilea. Acum s-a dat acest vot în sensul ca PSD să aibă propriul candidat”, a afirmat Gabriela Firea, luni, după CEx.

Firea a mai spus că „trebuie să mergem cu un candidat puternic, care să aibă un procentaj mare de încredre în rândul populaţiei pentru că timpul e foarte scurt şi nu avem timp să creştem un alt coleg. Suntem în întârziere ”.Trebuie menționat că Gabriela Firea, un nume important în PSD, stă constant foarte bine în sondaje, încrederea și favorabilitatea de care se bucură ea fiind la nivelul celor de care beneficiază președintele Iohannis.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2086 secunde