PSD acuză PNL: Pierd românii şi BNR, câştigă băncile comerciale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
ROBOR la trei luni a depăşit pragul de 3% PSD acuză PNL: Pierd românii şi BNR, câştigă băncile comerciale
Politică, Economie 03 Decembrie 2019 / 19:53 372 accesări 1 comentariu

Partidul Social Democrat acuză guvernarea PNL că, prin măsurile luate, avantajează corporaţiile şi băncile comerciale. PSD precizează că ROBOR la trei luni a depăşit pragul de 3%, fiind o pierdere pentru românii cu credite în valută şi BNR şi un câştig pentru băncile comerciale. „După scăderea constantă a ROBOR în urma măsurilor luate prin OUG 114, venirea PNL la guvernare readuce acest indicator pe o tendinţă de creştere abruptă. Ieri ROBOR la 3 luni a depăşit pragul de 3% (de la 2,99% la 3,03%). Pierd cetăţenii care au credite în lei luate înainte de adoptarea OUG 114. Pierd şi românii cu credite în valută, ale căror rate cresc odată cu devalorizarea accelerată a leului. Pierde şi BNR, care a cheltuit 1,2 miliarde de euro în încercarea de a apăra leul de declaraţiile iresponsabile ale ministrului Finanţelor. Câştigă, desigur, băncile comerciale! Asta înseamnă trecerea de la o guvernare pentru oameni, la o guvernare pentru corporaţii!”, se arată în mesajul postat de PSD pe Facebook. ROBOR la trei luni a urcat la 3,03% luni faţă de 2,99% vineri, în timp ce ROBOR la şase luni a urcat la 3,12% de la 3,09%.

Loading...

1 comentariu

nicu duru 21:34:46 / 03 Decembrie 2019
Prostia intruchipata..

Adica in cei 3 ani de guvernare a fost lapte si miere.. Si acuma au venit astia si intr-o luna am ajuns la stevie si urzici.. Hai sictir ma cu nesimtirea voastra.. De asta ati fost taxati de romani la vot.. Slugile din redactie vor sterge postarea..Apucatura de slugi..

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 32.374 secunde