PSD anunţă că începe războiul împotriva dublului standard practicat în UE

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
PSD anunţă că începe războiul împotriva dublului standard practicat în UE
Politică 15 Aprilie 2019 / 22:21 1662 accesări 8 comentarii

Social-democraţii au anunţat, luni pe pagina de Facebook a partidului, că au început războiul împotriva dublului standard, precizând că în timp ce PNL alege să calomnieze România, PSD sprijină fermierii şi proprietarii de afaceri locale şi promovează ţara noastră în Parlamentul European

„PSD începe războiul împotriva dublului standard! Contrar convingerilor unor politicieni, care sunt clar deconectaţi de la poporul român care munceşte din greu şi nu au respect faţă de aceştia, ştim că românii merită hrană de calitate, medicamente şi mai mult respect în Europa. Ne luptăm neîncetat împotriva standardului dublu, prin sprijinirea incredibililor fermieri şi a proprietarilor de afaceri locale, precum şi prin promovarea României în Parlamentul European”, au scris social-democraţii, luni pe pagina de Facebook a PSD.

„În timp ce PNL alege să calomnieze România, noi ne mândrim cu poporul român şi vom continua să vă reprezentăm cu onoare! Pentru că România merită mai mult respect în Europa - şi nu vom înceta niciodată să luptăm pentru ea!”, completează sursa citată.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a avertizat, miercurea trecută, ANSVSA, Protecţia Consumatorului, Oficiul Antifraudă şi Autoritatea Naţională a Vămilor că dacă nu implementează un sistem care să oprească importurile de legume şi fructe „de contrabandă", actualii angajaţi instituţionali vor fi înlocuiţi.

El a adăugat că a vorbit cu reprezentanţi ai hypermarketurilor privind controale pe lanţul de producţie şi procesare a fructelor şi legumelor şi se întreaba dacă este verificată calitatea transporturilor care ajung cu aceste produse în România.

Loading...

8 comentarii

Panseluta 01:11:39 / 16 Aprilie 2019
Populism ieftin, de campanie electorala

Nimic despre produsele din Turcia? Sa nu se supere cumva idolul lui, Erdogan ...

Dude 07:15:56 / 16 Aprilie 2019
Pacala

Până acum ce ați făcut v-ați luptat cu statul invizibil hahalelelor.vin alegerile si aveți nevoie de voturi de la prostime

Liviu Dragnea viitorul președinte al României 12:15:23 / 16 Aprilie 2019
Wc Johanis la lada de dejecții

Un adevărat patriot.. După ce își va dovedi nevinovăția in MARELE dosar de "corupție * al angajaților "fictive " LIVIU DRAGNEA nu va mai putea fi oprit în drumul lor pentru a scăpa țara de Trădătorul Nr 1 al României WC JOHANIS.

ioan 15:47:07 / 16 Aprilie 2019
ref articol

razboiul a inceput din 1945 si nu se va termina niciodata;

Stan 21:57:44 / 16 Aprilie 2019
Pățitul.

Excelenta demers al d-lui Liviu Dragnea.. Trebuia făcut de WC JOHANIS .Da WC are alte "priorități " .E in război cu propriul POPOR.

Uniti 14:27:25 / 18 Aprilie 2019
Pentru Liviu Dragnea viitorul președinte al României

Cu gasca asta de HOTI ai lui DRACnea care s-a urcat cu picioarele pe tara si pe noi, toti trebuie sa fim alaturi acum mai mult ca oricand! Hotii nu se dau in laturi de la nimic si nu mai tin cont de nimic: Nici de romani nici de UE..Ei lupta sa-si salveze hotiile, sa scape de lege si puscarie, nimic sa nu pateasca! Ori asa ceva in secolul 21 nu se mai poate! STOP HOTIEI si HOTILOR. Banii furati inapoi la buget sa crestem tara si economia, sa traim toti romanii mai bine nu doar o gasca de HOTI care-au distrus tara si pe noi toti! HOTII la puscarie unul cate unul...Acolo sa stea HOTII NU primari, Nu presedinti de CJ, Nu parlamentari. NU MAI VREM SA FIM CONDUSI DE HOTI.

LAE 11:56:46 / 19 Aprilie 2019
Pentru Stan

Borfașii guvernamentali joacă tot mai obraznic, nu se mai feresc de ochii lumii, nu le e teamă că-i vede electoratul în timp ce ei, bandiții patrihoți, cu banditul-șef în fruntea turmei, DRACnea, își împart prada și strigă-n gura mare: v-am furat, bă, și-o să vă furăm și mai tare! O să vi-l dăm pe Nicolicea la Justiție, să vă pună pe toți în lanțuri, pe toți cei ce scrieți tâmpenii pe feisbucu’ vostru nenorocit și nu-l lăsați în pace pe domnu’ Dragnea, iar de noi n-o să se mai lege neam de neamul procurorilor, băi, amărăștenilor!

ASALTUL FINAL AL HOTILOR PSD PE JUSTITIE 21:28:13 / 21 Aprilie 2019
Pentru LAE

Borfașii guvernamentali joacă tot mai obraznic, nu se mai feresc de ochii lumii, nu le e teamă că-i vede electoratul în timp ce ei, bandiții patrihoți, cu banditul-șef în fruntea turmei, DRACnea, își împart prada și strigă-n gura mare: v-am furat, bă, și-o să vă furăm și mai tare! O să vi-l dăm pe Nicolicea la Justiție, să vă pună pe toți în lanțuri, pe toți cei ce scrieți tâmpenii pe feisbucu’ vostru nenorocit și nu-l lăsați în pace pe domnu’ Dragnea, iar de noi n-o să se mai lege neam de neamul procurorilor, băi, amărăștenilor, vom anestezia zece generații de judecători, ne vor mânca din palmă, se vor gudura pe lângă noi să le permitem să respire, căci noi vom fi Alfa și Omega, Mama și Tata, Începutul și Sfârșitul, vă veți închina la noi ca la adevărații Dumnezei!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.205 secunde