PSD atacă în justiţie închiderea magazinelor la ora 18:00

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

PSD atacă în justiţie închiderea magazinelor la ora 18:00

Politică 02 Aprilie 2021 / 19:45 948 accesări
Radu Oprea

Radu Oprea

Purtătorul de cuvânt al PSD Radu Oprea a anunţat vineri, la Ploieşti, că social-democraţii vor ataca în contencios administrativ actul normativ care stabileşte ca oră de închidere a magazinelor ora 18:00 în localităţile cu incidenţe crescute privind infectarea cu virusul SARS-CoV-2.

Radu Oprea a dat ca exemplu deciziile anterioare privind circulaţia vârstnicilor, care au dus la formarea de aglomerări în anumite intervale orare.
„Să ne aducem aminte când au avut pensionarii interval de ore. Care a fost fenimentul, ce s-a întâmplat? Era o înghesuială fantastică şi în mijloacele de transport şi în magazine în ace interval orar. Dacă ar fi avut puţină minte şi ar fi gândit şi ar fi înţeles ceva din experinnţele anterioare, nu ar fi venit cu astfel de măsură aberantă, cu atât mai mult cu cât nu poţi compara România cu statele vestice, pentru că avem alte obiceiuri de consum", a adăugat senatorul social-democrat.
Între timp,PSD a atacat în contencios-administrativ măsura aberantă a Guvernului Cîţu de a închide magazinele la ora 18,00

La rândul său, deputatul PSD Bogdan Toader preşedinte al PSD Prahova, consideră că o idee ar fi prelungirea orarului de funcţionare al magazinelor.
„Poate trebuia mărit timpul până la ora 23:00, astfel încât oameni care puteau să meargă la acea oră să se ducă să-şi facă cumpărăturile”, a afirmat Toader.12
Pagina a fost generata in 0.1583 secunde