PSD, replică la criticile PPE: „Instigare împotriva României”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
PSD, replică la criticile PPE: „Instigare împotriva României”
Politică 28 Ianuarie 2019 / 18:04 951 accesări 4 comentarii

Europarlamentarul PSD Victor Boştinaru a afirmat luni că Partidul Popular European (PPE) continuă să instige, încercând să salveze pe această cale scorul electoral al PNL, în perspectiva alegerilor europene. Reacţia acestuia vine în urma declaraţiei secretarului general al PPE, Antonio Lopez Isturiz-White, care a susţinut luni că PSD foloseşte Bruxelles-ul drept „carne de tun”, iar social-democraţii mint atunci când afirmă că eurodeputaţii PNL distrug imaginea Românie. „Declaraţia secretarului general al PPE, Antonio Lopez Isturiz-White vine în lunga serie de partizanat politic grosier al PPE vizavi de România, pe de o parte pentru că PPE a folosit PMP în România ca principalul vector pentru a instiga la operaţiuni împotriva României, fie dezbateri, fie rezoluţii, fie mesaje alarmiste, pe de altă parte, PPE, în dorinţa de a-şi acoperi corupţia din propriul grup politic, corupţia din interiorul partidelor populare europene sau derapajele brutale ale PPE la nivel european, ca să mă refer, printre altele, doar la cazul Fidesz, sau la corupţia din Partidul Popular Spaniol, au găsit un cal de bătaie în România şi aici este evident că acum PPE continuă să instige încercând să salveze pe această cale scorul electoral al PNL în România în perspectiva alegerilor europene”, a declarat Boştinaru.

Taguri articol
Loading...

4 comentarii

NELU 08:54:49 / 29 Ianuarie 2019
PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

PDL =PNL.. Aceași MIZERIE... Urmașii lui Traian Băsescu sânt acum..... LIBERALI.!!!!.. PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și USR sânt din același aluat rezultat în urma vomei lui Traian Băsescu..Un partid mafiot care a reînviat practicile SECURISTE dinainte de 89.

GIGI 12:32:05 / 29 Ianuarie 2019
MESAJ

Nu trebuie sa fii mare POLITICIAN sa iti dai seama de MINCIUNILE acestui TONT PPE-ist si a celor de la PNL . Ei sunt adevaratii DUSMANI ai ROMANIEI ?! ATENTIE ROMANI !!!

Sorin 16:01:36 / 29 Ianuarie 2019
Ppe

Ce tupeu porcesc pe susținătorii lui WC JOHANIS SI PDL PNL CIUMA NEAGRĂ..Așa se explică cum de a reușit acest PARTID MAFIOT (PDL PNL CIUMA NEAGRĂ ) să facă abuzuri inimaginabile într-un stat membru UE și NATO ... Încălcării ale LEGII ale drepturilor omului ale CONSTITUȚIEI , nerespectarea deciziilor CCR (WC JOHANIS )... TOATE cu girul PPE din parlamentul european grup infracțional organizat din care face parte și PDL PNL CIUMA NEAGRĂ.!!!!...DE LA PROTOCOALELE SECRETE,. SENTINȚELE PRONUNȚATE IN ALTĂ PARTE DECÂT SĂLILE DE JUDECATĂ, DOSARE FABRICATE.. MARTORII INEXISTENȚI.. TOATE AU AVUT GIRUL PPE din parlamentul european... S-au crezut Dzeu KOLDEA și KOVESI .. Noroc cu PRESA LIBERĂ și PSD și ALDE.Un mare merit are și actualul MINISTRU AL justiție Tudorel Toader.... TOT acest SISTEM TICĂLOȘIT care a cuprins toate instituțiile statului până la cel mai înalt nivel are un nume PDL PNL CIUMA NEAGRĂ.

Sorin 09:59:24 / 31 Ianuarie 2019
Și instigarea

Instigarea împotriva României ,se face de ..... Către " românii" din parlamentul european aflați în partidele de opoziție..

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2095 secunde