PSD sesizează CCR cu privire la asumarea răspunderii Guvernului pe legile Justiţiei şi OUG 51

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Astăzi PSD sesizează CCR cu privire la asumarea răspunderii Guvernului pe legile Justiţiei şi OUG 51
Politică 16 Decembrie 2019 / 12:45 1228 accesări 0 comentarii

Vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea a anunţat, luni, că PSD va depune în cursul zilei sesizările la Curtea Constituţională cu privire la asumarea răspunderii Guvernului pe modificarea legilor justiţiei şi a OUG 51 privind transporturile.

„În ceea ce priveşte asumarea răspunderii Guvernului pe legile justiţiei sau pe OUG 51, PSD a pregătit deja sesizări de neconstituţionalitate către CCR, pentru că, dacă vorbim de legile justiţiei avem deja un referendum aprobat în România prin voinţa poporului român, care s-a exprimat foarte clar că nu îşi doreşte modificări pe legile justiţiei prin OUG sau ordonanţe mascate. Vom seziza CCR, care sunt convins că ne va da dreptate şi va opri această practică neconstituţională.Modifucprile pe care Guvernul şi le doreşte sunt deja în procedură parlamentară avansată de aprobare, iar documentele PSD vor fi depuse astăzi la CCR”, a spus Gabriel Zetea, după şedinţa PSD.

Biroul Permanent Naţional al PSD s-a reunit, luni la Parlament de la ora 10.00, pentru a aproba sesizările pe care social-democraţii le vor depune la CCR.

Sesizările la Curtea Constituţională vor viza proiectul care modifică legile justiţiei şi cel pentru abrogarea OUG 51 privind transporturile.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1603 secunde