PSD, UDMR, PNL şi PMP vor pensii speciale pentru aleşii locali. PNL se opune

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
PSD, UDMR, PNL şi PMP vor pensii speciale pentru aleşii locali. PNL se opune
Politică 13 Martie 2018 / 18:39 573 accesări 10 comentarii

Parlamentari PSD, UDMR, PNL şi PMP vor ca primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii de CJ să primească pensii speciale, cuantumul indemnizaţiei pentru limită de vârstă urmând să fie suportat din bugetele locale ale UAT şi plătit de acestea, potrivit unui proiect de lege. Primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene ar urma să beneficieze de indemnizaţia pentru limită de vârstă de la data la care li se acordă drepturile de pensie pentru limită de vârstă, dar nu mai devreme de data încetării mandatului, prevede proiectul legislativ. Nu beneficiază de indemnizaţia pentru limită de vârstă aleşii care au fost condamnaţi definitiv pentru comiterea unei infracţiuni de corupţie. Nu sunt îndreptăţi să primească pensie specială nici aleşii urmăriţi penal sau trimişi în judecată pentru comiterea, în exercitarea funcţiei, a unor infracţiuni de corupţie. În cazul achitării, aceştia pot obţine indemnizaţia de vârstă. PNL nu susţine proiectul de lege prin care li se acordă pensii speciale aleşilor locali, a declarat, marţi, vicepreşedintele PNL Laurenţiu Leoreanu, afirmând că partidul a recomandat deputaţilor care au semnat proiectul să îşi retragă semnătura. „Considerăm că nu este oportun şi România are alte probleme în acest moment.”, a declarat vicepreşedintele PNL Laurenţiu Leoreanu.

Taguri articol
Loading...
loading...

10 comentarii

Gigi 19:53:15 / 13 Martie 2018
USR se opune ...

PNL-istii vor sa suga perpetuu de la vaca nationala , ca si celelalte hahalere de la PSD-ALDE-PMP-UDMR ! PANARAMELE ...

Nelu 21:38:46 / 13 Martie 2018
La subiect

O sa crească nivelul de trai dar nu pentru voi votanților din contra viața pentru voi o sa fie și mai grea voi chiar o sa muriți de inflatie ca dintr un cacat de pensie o sa rămâneți cu ....Și mai saraci

PDL PNL CIUMA GALBENĂ.. 00:03:02 / 14 Martie 2018
NU A VOTAT.. LEGEA LUI....

Daniel Zamfir ... Daniel Olar primar..... PDL-PNL CIUMA GALBENĂ ..EL a propus aceste PENSII speciale ..Și au votat TOTi ..PNL PDL CIUMA GALBENĂ propune .... Arunca momeala o votează după care ....Se retrage !...Va dați seama ce PARTID e PDL-PNL CIUMA GALBENĂ.... PARTIDUL MAFIOT PDL-PNL CIUMA GALBENĂ nu a VOTAT LEGEA LUI Daniel Zamfir care prevedea românilor rate mai MICI la bănci.. PDL PNL CIUMA GALBENĂ a VOTAT CONTRA...PSD SI ALDE AU VOTAT LEGEA LUI DANIEL ZAMFIR ajutând românii sa aibe aceleași drepturi în raport cu băncile ca-n Vest ...Ce ziceți arici pansați Gigi și Ion.?

Jojo 00:33:40 / 14 Martie 2018
Ehhhei !

Politicienii, absolut toți politicienii sunt niște nenorociți și niște porci, toți votanții români sunt vinovați pentru situația în care se află România, pentru că-i îi votează pe nemernicii de politicieni și pe urmă sunt supărați pe ei, adică pe politicieni, vina este a oamenilor, vina pentru situația și halul în care se află România este numai și numai a electoratului românesc pentru că din patru în patru ani votează când pe unii când pe alții chiar dacă nu fac nimic, dar ei, politicienii se îmbogățesc într-o nebunie și poporul român trăiește într-o sărăcie lucie, poporul român este cel mai sărac popor din Europa, că de ue, numai amintim că a fost și este o utopie și ceva care nu prezintă nici o bucurie / speranță de bine pentru noi, românii !? Conducătorii români sunt niște trădători ai neamului românesc, sunt fără pic de milă față de poporul pe care îl conduc, conducătorii noștri sunt precum bastus care a fost contemporan cu Decebal !

ct 12:15:28 / 14 Martie 2018
hmm...

in pofida declaratiilor alesilor, suntem o tara SARACA, marea majoritatea a romanilor, traind sub limita decentei.... un parlament corect, care doreste binele tarii ar elimina imediat TOATE PENSIILE SPECIALE! nimeni nu merita nimic in plus , decat atat cu ceea ce a contribuit !!!

Sa va fie clar. 12:52:47 / 14 Martie 2018
PROPUNEREA ASTA CU PENSIILE....

...VINE DE LA UN PRIMAR ... PDL-PNL CIUMA GALBENĂ care are 5 mandate consecutive de primar într-un oraș din România ..EI PDL-PNL CIUMA GALBENĂ au VOTAT această mârșăvie după care au strigat.... HOȚIi !!!..

Nelu 13:07:12 / 14 Martie 2018
Pentru Sa va fie clar.

Ce sa mi fie clar ca toate clanurile de mafioți au fost cu mâinile pe sus și dragii tai au semnat . Când ai o majoritate atât de confortabila trebuia sa NU semneze ce a propus escrocul de Zamfir dar au dat concursul au achiesat le a plăcut ca altfel nu ieșea mizeria aceasta. Numai cu semnătura parlamentarilor puterii iese acest act pt ca sunt majoritari . Deci nu le au luat la huiduieli de ssorocul de Zamfir din contra semnează și ei sa iasă actul.

Doar 13:34:39 / 14 Martie 2018
O vorbă să-ți mai spun !

RUȘINEEEEEEEE, politicienilor ! " curat murdar ! " Nesimțiții de politicieni, toți sunt niște coropcari, jigodii, javre și destrăbălați, fac excepție doar acei politicieni care au familie și sunt atașați de soție și copii lor, pentru acești politicieni " jos pălăria ! " și tot respectul pentru dumnealor, ar putea fi date unele exemple : Crin Antonescu, V V Ponta la care ar mai putea fi scrise / amintite și alte nume, dar cu altă ocazie !

DIGEI 16:36:52 / 16 Martie 2018
Asa este !

99 % dintre politicienii României sunt niște nemernici și niște nenorociți, pentru care, nu trebuie să se mai deranjeze poporul român ca să-i mai voteze, toate veniturile poporului român se regăsesc în averile politicienilor și dna și celelalte organe în drept, ca să le confiște tot ce politicienii au furat și jecmănit poporul român, nu fac nimic chiar absolut nimic, totul este doar o mascaradă și un circ ca să credem, noi amărâții de români, că "vezi Doamne" se face, dar nu se face nimic, totul este "un nor de fum" și "praf în ochii oamenilor", că defapt este ca toți cei din dna și instituțiile de forță să țină în frâu românii și ei primesc salarii uriașe și bineînțeles fac averi la fel ca politicienii și fac petreceri peste petreceri și poporul român suferă din cauza vieții grele și lipsei de respect față munca lor, muncă pe care o depun zi de zi și nu realizează absolut nimic pentru viața și copi lor și lipsa de respect față de cei care au muncit și depus mult efort pentru munca lor și abia își duc viața de pe o zi pe alta, ce fel de oameni de români și creștini ortodocși suntem, când unii duc o viață ca-n paradis / ca-n povești și alții, adică semenii lor duc o viață ca vaaaaaide ei și dăm vina pe vrăjmașul, care vrăjmaș, defapt vrăjmașul suntem chiar noi și în noi !?!

NELU fanatick BASIST împuțit 13:06:44 / 17 Martie 2018
Al PDL PNL CIUMA GALBENĂ

Află idiotule că românii trăiesc mai bine că nici când... Creșterea economică bazată majoritar pe consum !. Când pe timpul dictaturii bașhite lumea murea de foame !..TVA de la 18 la 24 la sută și tăieri de salarii cu 25 la sută....Mă piș pe tine

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2796 secunde