Puiu Haşotti, fost parlamentar și ministru al Culturii, a demisionat din PNL

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Puiu Haşotti, fost parlamentar și ministru al Culturii, a demisionat din PNL
Politică 06 Septembrie 2017 / 20:37 2045 accesări 7 comentarii

Fostul parlamentar şi ministru al Culturii, Puiu Haşotti, a demisionat din Partidul Naţional Liberal, spunând că nu poate înţelege unele atitudini politice ale PNL, iar cu altele nu poate fi de acord, menţionând că nu s-a înscris şi nu are de gând să se înscrie într-o altă formaţiune politică, scrie news.ro. Puiu Haşotti a anunţat că a demisionat din PNL, el fiind membru al acestui partid din ianuarie 1990. “Am demisionat deoarece unele atitudini politice ale PNL fie nu le pot înţelege, fie nu sunt de acord cu ele. PNL-ul de astăzi nu mai seamănă cu cel în care m-am înscris eu”, a precizat Puiu Haşotti.

Puiu Haşotti este membru PNL din ianuarie 1990. În perioada 1994 – 2005, a fost preşedintele PNL Constanţa, iar între 2004-2009 a ocupat funcţia de vicepreşedinte PNL la nivel naţional. Haşotti a fost parlamentar timp de 20 de ani. Între 1996 – 2004 a fost deputat, iar din 2004 până în 2016 a fost senator de Constanţa. De asemenea, în 2012, timp de câteva luni, Puiu Haşotti a ocupat funcţia de ministru al Culturii.

În exclusivitate pentru „Telegraf“, el a declarat că nu dorește să se înscrie în alt partid, dorește doar să se retragă definitiv din politică.

Taguri articol

7 comentarii

BRAVO puiule 21:35:49 / 06 Septembrie 2017
..Asta este mesaj...

Acesta Este mesaj pt toți adevărați LIBERALI din PNL (nu cei aciuti in PNL din PDL ul MAFIOT) de curățare a partidului de basisti ori voi plecați în ALDE ori scăpați de javrele basiste care vor distruge acest partid unic LIBERAL...Cel mai sugestiv este însuși Orban care după ce sa dovedit că a fost ținta unui abuz al dNA acum a farternizat cu aceasta incredibil cum au reușit Blaga și CO să-l distrugă!!!

Costanteanu 08:08:08 / 07 Septembrie 2017
merge nenea Puiu, merge,

buna mutare. Hai ca a prins. Toata lumea sta cu numele asta pe buze acum. O fi auzit si nenea Felix de demisie? Nu ne mira sa vedem cum o coteste domnul ,,liberal,,. Sunt o sumedenie de partide care il asteapta la cotitura.

Vasile 08:21:10 / 07 Septembrie 2017
Felicitari si multa sanatate

Felicitari Domnule Hasoti. Ati demisionat dintr-un partid care nu mai exista. Personal regret mult ca PNL nu mai exista. Va doresc sanatate deplina.

MIHAI 09:13:07 / 07 Septembrie 2017
ACTIVITATE INUTILA , SFARSIT NEDEMN

In aprilie 2004 cu ocazia declansarii campaniei pentru alegerea sa ca primar , Hasotti declara : " PSD este cel mai corupt partid din Europa ......reprezinta tot ce poate fi mai perfid , malefic , si ipocrit .....Am acuzat si acuz PSD de subminarea economiei nationale , acuz PSD de atentat la identitatea romanilor . PSD este un partid fara Dumneze , fara credinta , fara rusine si fara lege ". Dupa o asemenea declaratie era clar ca va pierde alegerile , tinand cont de fatul ca PNL ca si PDL au sprijinit tacit si au facut afaceri cu PSD , si cu Mazare . Hasotti nu poate sa inteleaga si sa fie de acord cu unele atitudini politice " de astazi " ale PNL . In schimb a inteles foarte bine ca sa accepte cardasia cu PSD in USL . Daca Hasotti era cu adevarat liberal cum pretinde , trebuia sa demisioneze atunci si ar fi ramas in istorie ca un adevarat liberal si om politic , dar n-a facut-o , dovedind ca nu este decat un politicianist carierist si profitor ca toti cei din tagma sa . Vechimea in partid nu este un merit daca nu sunt si rezultate pe masura acesteia . Hasotti a fost un oportunist , nu un luptator pentru cauza liberalismului , un fabricant de vorbe-n vant . In loc sa fie alaturi de actuala conducere a PNL care se afla in pragul falimentului politic , Hasotti a ales retragerea dupa ce si-a facut plinul cu ajutorul celor care raman acum sa duca greul si sa repare ceea ce au stricat Hasotti si vestitii sai colaboratori Manea si altii ca ei .Daca PNL-ul de astazi nu mai este cel in care s-a inscris in 1990 , acest fapt se datoreaza si lui Hasotti . Se spune ca despre morti ( politic ) sa vorbesti numai de bine . Afirmatia nu este valabila in cazul dlui Hasotti .

Bravo Vasile.. 17:11:45 / 07 Septembrie 2017
Văd că te-ai prins...

..Că Actualul PDL (pnl) nu mai reprezintă liberalismul in Romania..Da nu de acum .Din moment ce foști mafioti pdl sau aciuit PNL și au renunțat la doctrina LIBERALĂ și au ALES doctrina basismlui MAFIOT cel al POPULARILOR EUROPENII ...A fost clar că PNL a murit în acel moment..Ba boule ba animalule (MIHAIL) TU IN NEMERNICIA TA NU TI DAI SEAMA CA SUSTI O GRUPARE MAFIOTĂ (PDL) un comentariu jegos și imbecil care apără ... HOȚIi .. PDL (pnl)..Hasoti nu a făcut bine că a părăsit PDL (pnl) ci trebuia să-i arunce peste bord pe :blaga.. predoiu..raluca turcan și toți mafioti PDL care au reușit ce na reușit Ceaușescu și anume distrugerea marelui partid LIBERAL cel cu vechime istorică aparte.."BRAVO BA JEGULE MIHAI CONTINUA SA-I PUPI IN CONTINUARE IN KUR PE ACESTI MAFIOȚI PDL (pnl)

ALDE e singurul LIBERAL.. 17:22:04 / 07 Septembrie 2017
Care reprezintă liberalismul...in Romania

Mesajul lui Orban e diferit față de cel ce aducea acuze statului ticăloșit creat de Băsescu și Macovei care ia OPRIT printr-un dosar făcut la comandă accesul la alegerile pt primăria București de acum 1 an.De cărțile erau făcute pt un BASIST vero...predoiuuuuu UUUU...Ce sa vezi cum se transforma uni n curve din.. .fete mari după ce au "îmbrăcat"maiou BASIST al CIUMEI PORTOCALI ...Sa te fut in gura cu tot PNL adevărat ba mihaile !

ALDE și Tăriceanu 22:22:14 / 07 Septembrie 2017
Ultima bariera ...

Împotriva abuzurilor basiste Liberale..EL a OPRIT ancheta care viza guvernul în OUG13 făcând sesizare la CCR sesizare care ia dat dreptatea lui Călin Popescu Tăriceanu ...Asta este menirea unui liberal adevărat ..De a arăta și opri abuzurile de ori care parte a statului sau a sistemului judiciar din România.. BRAVO Călin . Huuooo Orban.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2494 secunde