„Puiu” și „Claudel” se iau la trântă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A început campania în dulcele stil clasic „Puiu” și „Claudel” se iau la trântă!
Administrație 22 Mai 2016 / 18:28 2053 accesări 5 comentarii

Senatorul PNL Puiu Hașotti: „Claudiu Palaz a fost menținut în funcția de secretar general al Prefecturii Constanța de PSD. Era numit de Adrian Năstase și Viorel Hrebenciuc „Claudelu'”“.

Senatorul PNL Puiu Hașotti: „Claudiu Palaz a fost menținut în funcția de secretar general al Prefecturii Constanța de PSD. Era numit de Adrian Năstase și Viorel Hrebenciuc „Claudelu'”“.

Claudiu Palaz (PMP): „Puiu Hașotti este principalul vinovat pentru faptul că alegerile locale se desfășoară într-un singur tur. Mi-a recunoscut că a negociat personal cu PSD”

Claudiu Palaz (PMP): „Puiu Hașotti este principalul vinovat pentru faptul că alegerile locale se desfășoară într-un singur tur. Mi-a recunoscut că a negociat personal cu PSD”

„Vom avea o campanie electorală curată și civilizată”. Asta promiteau cei la PNL Constanța în urmă cu câteva săptămâni, atunci când se pregăteau să intre în cursa pentru alegerile locale. Numai că, așa cum se întâmplă de obicei când politicienii uită rapid de făgăduieli, liberalii constănțeni au trecut de la o „campanie curată” la una murdară. Lansarea candidaților PNL la Primăria Constanța și la Consiliul Județean, care a avut loc duminică, a fost un excelent prilej pentru liberali să-și atace adversarii. Evident, „favoriții” liberalilor au fost cei de la PSD, pe care i-au criticat vehement, spunând că, din cauza lor, Constanța a decăzut foarte mult în ultimii ani. Printre cei care și-au bombardat adversarii politici s-a numărat și senatorul Puiu Hașotti, care a pus tunurile atât pe cei de la PSD, cât și pe candidatul PMP la Primăria Constanța, Claudiu Palaz. Despre acesta din urmă, Hașotti a spus că „dezinformează opinia publică atunci când afirmă că PNL are un blat cu PSD la nivel județean”. „Este o minciună grosolană. Palaz trebuie să știe că bătălia se dă între PSD și PNL. Acest domn, care a fost secretar general al Prefecturii Constanța și, ulterior, prefect, a avut susținerea a două personalități PSD: fostul premier Adrian Năstase și Viorel Hrebenciuc. Știți cum îi spunea Hrebenciuc lui Claudiu Palaz? „Claudelu'”!. Cei doi l-au sprijinit pe „Claudelu'” să rămână secretar general al Prefecturii, iar apoi PDL l-a ținut patru ani în postura de prefect. Acum, acesta își permite să spună că PNL a făcut blat cu PSD, după ce a fost susținut de toate partidele”, a spus Hașotti, în fața a peste 800 de oameni.

„DESPRE MORȚII POLITICI, NUMAI DE BINE”

Contactat telefonic, candidatul PMP la Primăria Constanța, Claudiu Palaz, a afirmat că Hașotti are o atitudine duplicitară, în condițiile în care senatorul liberal a avut de-a lungul timpului mai multe blaturi cu PSD. „Îi reamintesc lui Hașotti că el nu ajungea senator în 2008 dacă PSD nu l-ar fi sacrificat pe Tit-Liviu Brăiloiu. În plus, îi reîmprospătez memoria lui Hașotti spunându-i că el este principalul vinovat pentru faptul că alegerile locale se desfășoară într-un singur tur. El mi-a recunoscut personal, la un post de televiziune din Constanța, că a negociat personal cu PSD, în Parlament, menținerea alegerilor într-un tur. În aceste condiții, Puiu Hașotti face parte din gașca băieților buni, dar care au un mare defect - nu se țin de promisiuni. În altă ordine de idei, am informația că Hașotti se va retrage din politică la toamnă. Iar despre morții politici, numai de bine”, a afirmat Palaz.

Din aceeaşi secţiune Ale aceluiaşi autor Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1369 secunde