Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului: 90% (mai nou) din măștile de protecție sunt niște cârpe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului: 90% (mai nou) din măștile de protecție sunt niște cârpe

Eveniment 01 Decembrie 2020 / 08:32 315 accesări

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului,Preotul Eugen Tănăsescu, afirmă pe pagina sa de facebook că nu Biserica și adunările religioase sunt de vină pentru răspândirea coronavirusului, ci măștile de protecție care sunt ineficiente și aglomerările din metro-uri, mall-uri, sau "alte temple ale comerțului".

Nu-l scoateți vinovat pe IPS Teodosie, pentru că niște cinici v-au dat cârpe de doi lei, de s-au umplut spitalele.
Au apărut retorii care se agită irațional că "ce alegi, Peștera sau ATI?" și că IPS Teodosie incită la nerespectarea legii.
Le atrag atenția că-s orbi și surzi.

Credincioșii au fost purtați prin frig, ploaie, soare, după hatârul guvernanților, că vezi Doamne, e pericol la Biserică.
Asta în vreme ce n-au fost probleme cu înghesuiala de prin metrou, mall-uri sau alte temple ale comerțului.

În vremea asta, nimeni nu răspunde că 90% (mai nou) din măștile puse "spre protecție" au fost niște cârpe. A trecut virusul prin ele ca deciziile guvernanților prin birouri, fără nici o opreliște.
Dar important e să supraveghem credincioșii cu elicoptere. Filtrele poliției sunt mai ceva ca măștile.În vreme ce SUA și Franța au anulat interdicțiile discriminatorii.

Nu Biserica a umplut spitalele, ci colcăiala de interese enorme pe niște cârpe, numite măști.
Pe care au tupeul să le și redenumească "acoperitoare faciale" doar ca să-și acopere, juridic, șmenul. În rest, vă lasă să le cumpărați ca păcăliții, că tot nu vă protejează.

Când expui populația la infectare, cu o cârpă neconformă în peste 90% (!!!)din cazuri, când transportul în comun e prima cale de transmitere a virusului și poți merge oriunde pe proprie răspundere, vii și repeți obsesiv că n-ai voie să mergi la o slujbă undeva în pădure...
Statul practică prea mult dubla măsură.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2039 secunde