Puteri sporite pentru POLIȚIE în combaterea VIOLENȚEI DOMESTICE!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Puteri sporite pentru POLIȚIE în combaterea VIOLENȚEI DOMESTICE!
Eveniment 08 Februarie 2018 / 16:34 2934 accesări 1 comentariu

Noi impuneri din partea Guvernului au fost anunţate de premierul Viorica Dăncilă joi, 8 februarie. Aceasta a declarat că poliţiştii vor avea noi instrumente legale pentru a preveni violenţa domestică. Avem de rezolvat două probleme importante. Poliţistul să acţioneze imediat pentru înlăturarea agresorului. Vom creea un instrument legal prin care violenţa familiei să fie drastic eradicată. Cei care au peste 50 de salariaţi să aibă un expert în egalitate de şanse. Aceste reglementări sunt necesare şi urgente", a anunţat Dăncilă în şedinţa de Guvern.

Loading...
loading...

1 comentariu

Karin 13:14:01 / 15 Februarie 2018
Cautam moderatori

Cautam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: kary_palkodani@yahoo.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.8062 secunde