RADET a început furnizarea căldurii în București

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
RADET a început furnizarea căldurii în București
10 Octombrie 2016 / 22:54 241 accesări 0 comentarii

RADET anunţă, luni, că la ora 17.00 a început furnizarea agentului termic pentru încălzire către consumatorii urbani din Municipiul Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

"Prin efectuarea probelor la cald, în ultimele zile căldura s-a resimţit în sectoarele 2, 3, 4 şi parţial în sectoarele 1, 5 şi 6. După terminarea probelor, toţi consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare vor beneficia de căldură. Vă precizăm că, din cauza inerţiei termice a sistemului de termoficare şi a clădirilor, căldura va fi resimţită treptat în apartamente, urmând ca în cursul zilei de 11 octombrie 2016 să fie la parametri normali. Punctual, pot apărea deficienţe în furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură, care însă vor fi soluţionate cu celeritate", se arată într-un comunicat de presă al RADET.

Regia mai precizează că lipsa încălzirii la unele scări de bloc poate fi cauzată de faptul că sunt asociaţii de proprietari care nu şi-au deschis vanele de la subsol urmare a solicitărilor venite de la locatari.

"Până în data de 10 octombrie, aproximativ 3.000 din totalul celor 10.500 de asociaţii de proprietari au solicitat amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire. În cazul lipsei căldurii, cetăţenii sunt rugaţi să verifice cu prioritate lista cu datele asociaţiilor de proprietari şi a reprezentanţilor legali (preşedinte asociaţie, administrator) care au solicitat amânarea furnizării agentului termic, publicată pe site-ul www.radet.ro – secţiunea „Starea sistemului”, care va fi actualizată zilnic", potrivit documentului citat.

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1984 secunde