RADET Constanța, participant activ la Săptămâna Europeană a Energiei Durabile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

RADET Constanța, participant activ la Săptămâna Europeană a Energiei Durabile

Social 07 Iunie 2018 / 17:56 2606 accesări

Organizat la inițiativa Comisiei Europene, forumul Săptămâna Europeană a Energiei Durabile ce se derulează în perioada 4 – 8 iunie 2018 atât în Bruxelles cât și în alte orașe din UE și din afara UE, cuprinde manifestări de gen având ca temă principală în acest an tranziția către o energie curată.

Săptămâna Europeană a Energiei Durabile a fost marcată și la Constanța, Rețeaua Universităților Marea Neagră în parteneriat cu Universitatea Ovidius Constanța și Primăria Municipiului Constanța organizând în perioada 4 - 5 iunie 2018 evenimentul Constanța - Orașul Energiei Durabile 2018. Cu această ocazie, directorul general al RADET Constanța a susținut o prelegere despre proiectele și programele de sprijinire a conservării resurselor energetice, în vederea reducerii impactului ecologic, în condițiile asigurării unui nivel de trai la cele mai înalte standarde, ținând cont de factorii de dezvoltare economică în municipiul și în zona metropolitană Constanța.

Dacă în primele două zile ale Săptămânii Europene a Energiei Durabile RADET Constanța a participat la dezbaterile susținute la Constanța sub această egidă de experți în domeniul energiei și al mediului, începând din 7 iunie RADET este prezent la Bruxelles - EUSEW 2018, alături de Universitatea Ovidius și de alte societăți comerciale din domeniul energiei și mediului, la standul românesc instalat în holul Palatului Rezidențial.

Reprezentarea RADET la Bruxelles este asigurată de Președintele Consiliului de Administrație, domnul profesor doctor Eden Mamut, care participă la conferitele susținute pe teme de mediu și energie de cei mai importanți specialiști europeni. La aceste conferințe și-a anunțat prezența și comisarul european pentru energie și schimbări climatice domnul Miguel Arias Canete.

Evenimente cuprinzând dezbateri pe tema energiei durabile vor avea loc în cursul lunii iunie pe tot cuprinsul UE.12
Pagina a fost generata in 0.1343 secunde