RADET ghiceşte viitorul! Marţi şi joi „va înregistra o avarie“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
RADET ghiceşte viitorul! Marţi şi joi „va înregistra o avarie“
Social 11 Martie 2019 / 17:01 2921 accesări 4 comentarii

RADET Constanţa anunţă că, marţi, 12 martie şi joi, 14 martie, mai mulţi constănţeni nu vor avea apă caldă din cauza opririi curentului electric, adică a lucrărilor programate ale E – Distribuţie Dobrogea (aici aveţi programul acestor opriri pentru toată săptămâna https://www.telegrafonline.ro/intreruperi-masive-de-curent-in-constanta). Exprimarea defectuoasă din informarea pe care o redăm integral aparţine instituţiei: “E - Distribuţie Dobrogea anunţă că în data de 12.03.2019 va înregistra o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie electrică punctul termic nr. 53. În consecinţă, în lipsa curentului electric se vor opri instalaţiile noastre care asigură distribuţia energiei termice în perimetrul: str. Soveja, str. Semănătorului, str. Ştefaniţă Vodă şi Cimitirul Anadolchioi. Până la remedierea avariei de către E - Distribuţie Dobrogea nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare”.

Aceeaşi informare arată că, şi în data de 14 martie, constănţenii de pe str. Dr. Gh. Marinescu, str. Caraiman, Bd. A. Vlaicu şi str. Vârful cu Dor vor întâmpina aceeaşi problemă, din aceeaşi cauză. “Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.929 de la Dispecerat E- Distribuţie Dobrogea. Informaţia este comunicată de RADET care cere scuze consumatorilor săi pentru acest disconfort”, se mai arată în informare.

Taguri articol
Loading...

4 comentarii

Sergiu 18:48:41 / 11 Martie 2019
Sincronizare perfectă

Și ca un făcut odată cu inchiderea unei jumătăți de pod de pe strada Cumpenei (pod butelii) RADET a și blocat 3 benzi de circulație pe strada Dezrobirii la intersecția cu IC Brătianu pentru un nou șantier de reparație. Dispreț și indiferență la maxim pentru conducătorii auto care trebuie să treacă prin zonă, la care se adaugă manevrele dificile ale conducătorilor RATC de a parca în stațiile destinate. Ne-am obisnuit cu somațiile RADET către cetățeni și cred ca și reversul trebuie aplicat pentru restabilirea echilibrului și al respectului. Chiar, oare când va intra RADET în insolvență ? O zi, o lună ,cel mult 2???

George 08:23:18 / 12 Martie 2019
Pentru Sergiu

Aveti perfecta dreptate, RADET a inchis circulatia in total dispret fata de conducatorii auto. Nenorocitii s-au gandit doar la cei carora ar trebui sa le asigure apa calda. Sa intre in insolventa, sa fie desfiintati! Ca noi asta stim, sa distrugem. De construit n-am pune mana sa facem nimic, dar la distrus suntem primii! Ceausescu ne-a lasat o tara la cheie, pe care oameni de mare valoare, ca Sergiu, o distrug cu mare viteza. Nu v-ar fi, ma, rusine? Nu construiti nimic, dar vreti sa distrugeti si ce-a mai ramas!!!

Pentru George 22:04:53 / 12 Martie 2019
Ceausescu te incurca

George - te poți duce cu gândul că măcar odată în viață trebuie să îți câștigi existența prin muncă cinstită? Că trebuie să renunți, precum RADET să furi din bugetul primăriei care dă subvenții și nevoiașilor cu 3 SUV și 2 vile, dar cu venituri din străinătate?? Din bugetul firmelor care plătesc termoficarea la preț dublu de peste un deceniu și să trăiești pe picioarele tale? Acum se văd efectele muncii în bătaie de joc, fără calitate și fără responsabilitate a multora dintre noi. De aceea am ajuns aici, nu pentru că eu vreau să dispară acest mamut, dar pentru că de 30 ani am avut atâtea soluții de retehnologizare a sistemului de încălzire din municipiu blocate din interese de care și tu știi foarte bine. Mangalia nu are termoficare de peste 8 ani, dar au tras gaze, la fel și Costinești și alte localități din sud. Romania poate utiliza gaze naturale, dar preferă sa distrugă pădurile și sa vanda gazele pe nimic. Priveste în viitor George lasă cotizatia de partid.

Ceausescu te bantuie? 13:44:48 / 13 Martie 2019
Pentru Sergiu

Sa traiesti tu din banii pe care i-am furat sau din cotizatia de partid pe care o incasez eu. --- Ideea era alta: tu vrei sa distrugi un sistem care, de bine de rau, furnizeaza un serviciu. Ce pui in locul lui? Centrale de apartament, pe gaz? Ai cumva idee de dimensionarea conductelor de gaze, ca sa sustina consumul? Sau vorbim ca sa ne aflam in treaba? Sau poate treci pe incalzire electrica? Punctele trafo suporta un asemenea consum, sau trebuie si ele redimensionate? Vorbesti de Mangalia, de Costinesti, de alte localitati din sud... Cati locuitori au orasele astea, cat are Constanta? Tu compari incalzirea Constantei cu a Costinestiului? Esti serios?? Priveste tu in viitor. Europa de Nord investeste serios in incalzirea centralizata, iar Europa de Vest se misca dupa ei. Doar noua, ca suntem mai cu mot, ne pute incalzirea centralizata...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2166 secunde