Rădoi a semnat contractul de selecționer al României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

Rădoi a semnat contractul de selecționer al României

Sport 27 Noiembrie 2019 / 20:56 536 accesări
Mihai Stoichiță, Mirel Rădoi şi Răzvan Burleanu (sursa foto: www.frf.ro)

Mihai Stoichiță, Mirel Rădoi şi Răzvan Burleanu (sursa foto: www.frf.ro)

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a anunţat că antrenorul Mirel Rădoi a semnat miercuri contractul de selecționer al reprezentivei de fotbal a României. Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a parafat un contract pe doi ani, urmând să stea pe banca echipei naționale cel puțin până la finalul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022. Rădoi a fost prezentat într-o conferință de presă găzduită de Casa Fotbalului din Bucureşti.

„Mandatul lui Mirel Rădoi este unul de construcție. El cunoaște cel mai bine jucătorii U21 care au ajuns la prima reprezentativă. El a creat la EURO U21 o echipă învingătoare, ceea ce ne dorim și acum. E antrenorul cel mai potrivit să integreze tinerii jucători participanți la Campionatul European de tineret. El a reușit să construiască o echipă, un grup unit ceea de dorim să se întâmple și acum!”, a spus Răzvan Burleanu, președintele FRF.

„Mirel Rădoi reprezintă în acest moment semnalul entuziasmului. El a reanimat spiritul jucătorului român. Îi doresc multă baftă în acest drum!”, a afirmat Mihai Stoichiță, director tehnic FRF.

„Să fii selecționer este cel mai înalt rang al antrenorului din România. Aprecierea FRF va trebui să o arătăm altfel, adică să câștigăm barajul pentru calificarea la EURO. Sunt mândru să mă aflu în postura asta și de acum încolo trebuie să ținem steagul României sus! Le mulțumesc jucătorilor de la U21 din cele două generații pentru că datorită lor am ajuns în această postură. În fotbal nimic nu e sigur, nu pot promite calificarea la EURO, dar pot promite că vom face totul să ajungem acolo, se va vedea asta în atitudinea noastră pe teren. Asta vă promit solemn!”, a declarat Mirel Rădoi, noul selecționer al echipei naționale de fotbal seniori a României.



12