Radu Mazăre a solicitat azil politic în Madagascar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Radu Mazăre a solicitat azil politic în Madagascar
Justiție 10 Mai 2018 / 15:23 2171 accesări 6 comentarii

Apărătorii lui Radu Mazăre au depus joi, la ÎCCJ, certificatul de solicitare de azil în Madagascar emis pe numele fostului edil al municipiului Constanța, documentul fiind valabil un an de zile. Totodată, avocaţii au cerut un nou termen pentru a studia răspunsul DNA privind implicarea SRI în dosarul cu A. Morgenstern.

„Depun din partea lui Radu Mazăre certificatul de solicitare de azil în Madagascar. Ţin legătura cu Radu Mazăre la fiecare trei zile”, a spus apărătorul fostului primar al Constanţei, la termenul de joi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

„E bine, sănătos, domnul Mazăre?”,l-a întrebat judecătorul pe avocat.

„Nu este bolnav, e foarte bine”, a răspuns acesta.

Totodată, întrucât la termenul anterior s-au solicitat lămuriri privind intervenţia SRI în dosarul lui Radu Mazăre, avocaţii au solicitat un nou termen pentru a studia răspunsul sosit miercuri. Instanţa a aprobat cererea apărătorilor din cauză şi a stabilit termen în 7 iunie, când ar putea fi ultimul termen.

În această cauză, Radu Mazăre este judecat alături de fratele său, Alexandru, şi de omul de afaceri Avraham Morgenstern. Radu Mazăre este acuzat de procurorii anticorupţie că a luat mită 175.000 de euro de la Avraham Morgenstern - reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinţe sociale "Henri Coandă" - pentru a o ajuta pe aceasta să câştige licitaţia şi pentru a mări, ulterior, valoarea contractului. Şi fratele primarului Constanţei, senatorul PSD Alexandru Mazăre, este cercetat în acest dosar pentru luare de mită, după ce ar fi primit, şi el, bani în contextul favorizării firmei care a construit campusul de locuinţe sociale "Henri Coandă".

Loading...
loading...

6 comentarii

Nazi 16:38:56 / 10 Mai 2018
Opinie

Domnule Mazare mai aveti locuri libere la bungalouri, ca mai sunt pretendenti la azil !!!

thhth 19:15:20 / 10 Mai 2018
tjui

mazariche, manca-mi-ai pula, lumanari si pastille...

un cetățean 07:04:14 / 11 Mai 2018
ce mirare

Mazăre e liber și toți apropiații lui au necazuri. Cine îl ajută și de ce? Nu a făcut nimic bun la Constanța. Doar a distrus tot ce a vrut!

Cetățean eee basist 07:38:54 / 11 Mai 2018
Ești ofticat rău..

Rasismul nazist mafiot va luat mințile (atât cât mai aveați)..Voi nu vedeți nu atu auzit ca un alt "penal" Ponta a fost.... Achitat ?.. Justiția voastră ce-a ba lui portocală e pe ducă la fel si partidul comunist PDL PNL Ciuma Galbenă cel care coordonează activitatea DNA

nicu duru 01:35:24 / 13 Mai 2018
Pentru Cetățean eee basist

Dupa postari se poate trage concluzia cata minte detii.. Esti un handicapat mintal care tot pupa penali in K..

Doro 14:18:51 / 15 Mai 2018
Pentru un cetățean

Posibil să o fi distrus si pe mama ta.Ii cracanata rau credemma

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2195 secunde