Radu Mazăre, capturat în Madagascar, se află în custodia autorităţilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Radu Mazăre, capturat în Madagascar, se află în custodia autorităţilor
Justiție 08 Mai 2019 / 14:42 2433 accesări 0 comentarii

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost capturat de autorităţi în Madagascar, au precizat surse judiciare. Mazăre are de executat o condamnare definitivă de 9 ani de închisoare în dosarul privind retrocedarea plajelor.

Radu Mazăre se află, de la finele anului 2017, în Madagascar.

Judecătorii instanţei supreme l-au condamnat, în 8 februarie, la 9 ani de închisoare cu executare pe fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, decizia fiind definitivă. De asemenea, o pedeapsă cu executare a fost dispusă şi pentru Cristian Borcea, acesta primind 5 ani. Borcea s-a întors în detenţie după ce a fost eliberat condiţionat în urmă cu câteva luni.

Mazăre a fost acuzat, alături de alţi funcţionari, de atribuirea nelegală a unor terenuri (plaje şi faleze din Constanţa), prejudiciul estimat de DNA ridicându-se la 114 milioane de euro. Decizia instanţei a venit după nouă ani de procese şi alte opt amânări consecutive de pronunţare a unei sentinţe.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1916 secunde