Radu Mazăre se căsătoreşte, astăzi, în Penitenciarul Rahova

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Radu Mazăre se căsătoreşte, astăzi, în Penitenciarul Rahova
Lifestyle 10 Iulie 2019 / 09:40 2105 accesări 3 comentarii

Radu Mazăre se însoară, astăzi, cu logodnica sa, în Penitenciarul Rahova, acolo unde-şi execută pedeapsa, la ceremonie fiind permis accesul a maximum 10 persoane. Potrivit fratelui fostului edil, la cununie nu vor putea fi aduse prăjituri şi nici nu vor putea fi făcute fotografii.

„Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Aşa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există şi acolo o procedură. (...) El nu a făcut nicio cumpărătură, el îşi face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate”, a declarat fratele fostului edil, Mihai Mazăre.

Potrivit acestuia, nici vestimentaţia nu va fi una specială.

„Naşi nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (...) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că îşi ia rochie şi cu toţii ne vom costuma foarte simplu şi adaptat situaţiei, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul. Cu flori nu ştiu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori”, a mai spus Mihai Mazăre.

Radu Mazăre şi Roxana Mihalache vor fi căsătoriţi chiar în camera unde, zilele trecute, fostul primar al Constanţei şi-a sărbătorit ziua alături de familie. Potrivit fratelui său, nu vor putea face fotografii.

„Poze nu se fac, este fără fotografii, nici măcar o poză pentru că nu o să fie tehnic posibilitatea, nu avem telefoane, aparate nu avem nimic, toate se predau, când intri le pui la o căsuţă într-un dulap cum fac toţi şi acolo rămân până ieşi. Nici ei nu cred că au voie, penitenciarul este obiectiv protejat bănuiesc, clasificat din alte puncte de vedere şi nu cred că poţi să faci poze”, a mai explicat Mihai Mazăre.

Ceremonia, la care pot participa doar 10 persoane, va dura în jur de o oră şi jumătate.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea lui Radu Mazăre şi a Roxanei Mihalache de a se căsători în ziua de 10 iulie, iar un ofiţer al stării civile se va deplasa la Penitenciarul Rahova pentru a oficia căsătoria.

Fostul edil, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, a fost adus, în luna mai, din Madagascar în România, sub escorta Poliţiei.

Loading...

3 comentarii

vyc 10:53:01 / 10 Iulie 2019
Banii baaaaaa

da ba banii inapoi !!!! Luati-i banii !!! Faceti spital sau parcari supraetajate, subterane cum vreti.. orice faceti !! Din banii lui sa puna pancarta Aceasta parcare este facuta din confiscarea averii lui RSM !!!! Da ba banii inapoi

Răspunde | Raportează | | |+11
Sile 13:55:41 / 10 Iulie 2019
Zau ?

Si ce o sa faca in cazul in care aleasa nu este fata mare , o trimite la tata-su cu alai cu tot , sau o ia de forma , asa , ca sa-i administreze banii furati de la constanteni ?

Lute 15:16:27 / 10 Iulie 2019
Luptătoru ?

Mare hahalera,cum sa gandit luptatorul care a distrus constanța să-l nu-l fure alți pe el .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1884 secunde