Răducioiu: aş dori să câştige Farul pentru că este echipa cea mai frumoasă şi mai ofensivă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Răducioiu: aş dori să câştige Farul pentru că este echipa cea mai frumoasă şi mai ofensivă

Sport 18 Mai 2023 / 14:54 1010 accesări
Foto: captură Youtube

Foto: captură Youtube

Florin Răducioiu a declarat, joi, că şi-ar dori ca titlul în actualul sezon al Superligii să fie câştigat de Farul Constanţa, echipă care în opinia sa a jucat cel mai frumos şi ofensiv fotbal.

"Îmi place foarte mult trofeul Superligii, este simplu, dar în acelaşi timp special pentru că are gravate şi aceste motive tradiţionale. Chiar mi-ar fi plăcut să-l ridic şi eu. Cine îl va ridica sezonul ăsta? Eu fiind adeptul unui joc frumos şi ofensiv... aş dori ca echipa lui Hagi să câştige titlul, pentru că a fost echipa cea mai bună. Dar cum fotbalul e foarte imprevizibil, iată că şi FCSB are o şansă. Şi într-adevăr, duminică va fi un meci foarte complicat pentru ambele echipe. Dar repet, aş dori să câştige Farul pentru că este echipa cea mai frumoasă şi mai ofensivă, care ne-a oferit un fotbal de mare calitate", a spus Răducioiu.


Răducioiu a menţionat că tot ce a făcut Gheorghe Hagi la Farul Constanţa trebuie să fie un exemplu în sportul românesc.

"Cred că Hagi este destul de liniştit ... starea lui de spirit era diferită atunci când era jucător ... ca antrenor nu prea îl ştiu. Evident însă că are gândurile lui înainte de acest meci, evident că trebuie să reinventeze un pic atacul. Sunt lucruri normale pe care un antrenor le trăieşte. Dar sigur e conştient că e foarte aproape de o performanţă cu o echipă foarte tânără. Ce face el este un exemplu pentru ceilalţi, pentru sportul românesc în general... şi anume că trebuie să investim în tineri. Gică Hagi a demonstrat că el crede în tineri şi trebuie să le dăm mai multe şanse în orice domeniu", a explicat Răducioiu, care a participat, joi, la evenimentul de prezentare al noului trofeu al Superligii.

Farul Constanţa întâlneşte formaţia FCSB, duminică, de la ora 21:00, pe Stadionul Central din cadrul Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a a Superligii. În cazul unei victorii, Farul câştigă titlul de campioană a României, ediţia 2022-2023.Ştiri recomandate

12