RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență
Social 16 Iunie 2017 / 14:37 3655 accesări 1 comentariu

În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben cu vânt și averse torențiale, care vor depăşi local 30 l/mp și pe arii restrânse 50 - 70 l/mp, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A., s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă în perioada 16 iunie 2017, ora 18:00 – 19 iunie 2017, ora 10:00. Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă atât în municipiul Constanța, cât și în județ. Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei. Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.

1 comentariu

curios 10:39:20 / 17 Iunie 2017
apa scumpa

surprinzator am citit pe frontispiciul scolii nr 39 ca sc Raja este partenerul acestei scoli.Tinand cont ca scoala nu produce ci numai cheltue ne intrebam cine a hotarat acest parteneriat cine l-a aprobat si de ce ? Sa ne aducem aminte ca acm 2 ani directorul acestei scolii pretindea spaga ca sa inscrie copii la scoala.Si ne mai intrebam de ce avem cea mai scumpa apa din Romania ,Uite daia .Poate ca avem si noi dreptul sa stim in ce consta acest parteneriat pe banii nostrii.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.193 secunde