RAJA nu lasă constănţenii fără apă caldă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
RAJA nu lasă constănţenii fără apă caldă!
Social 10 August 2018 / 16:21 1875 accesări 0 comentarii

Potrivit unui comunicat al RAJA Constanţa, primit miercuri la redacţie, cetăţenii oraşului Constanţa abonaţi la RADET urmau să rămână fără apă caldă, deoarece Societatea Electrocentrale Constanta S.A. înregistrează către RAJA SA un debit în valoare totală de 2.887.510,77 lei reprezentând contravaloare facturi apă-canal și penalități de întârziere aferente perioadei aprilie - iulie 2018. Dat fiind această situaţie, RAJA anunţa: „suntem nevoiți să punem în aplicare prevederile contractuale și să sistăm furnizarea serviciilor de alimentare cu apă potabilă către această entitate economică începând cu data de luni - 13.08.2018”.

Astăzi, vineri, 10 august, reprezentanţii celor două instituţii au găsit totuşi soluţii pentru a nu crea un atare disconfort constănţenilor. „Având în vedere disconfortul pe care l-ar crea constănțenilor, în această perioadă caniculară, lipsa serviciilor de apă caldă, ca urmare a sistării furnizării serviciilor de alimentare cu apă potabilă către Societatea Electrocentrale Constanta S.A, reprezentanții RAJA împreună cu cei ai Primăriei Constanța au căutat o soluție viabilă pentru rezolvarea acestei probleme cu implicații economice și sociale majore. În acest context, în cursul zilei de astăzi, a avut loc o întâlnire între conducerea companiei noastre și primarul Municipiului Constanța și s-au identificat soluții de deblocare a situației, astfel încât constănțenii să nu sufere de lipsa apei calde. Astfel, RAJA S.A renunță la acțiunea de debranșare de la reţeaua de alimentare cu apă şi de canalizare a Societății Electrocentrale Constanta S.A”, potrivit unei informări de vineri a Biroului de Presă al RAJA Constanţa.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2024 secunde