RAJA taie apa la CET! Ce înseamnă asta pentru clienţii constănţeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comunicat de presă RAJA taie apa la CET! Ce înseamnă asta pentru clienţii constănţeni
Social 08 August 2018 / 16:08 3056 accesări 2 comentarii

Dorim să vă aducem la cunoștință, o situație cu consecințe neplăcute asupra cetăţenilor orașului Constanța, și nu numai. Întrucât, la ora actuală, Societatea Electrocentrale Constanta S.A. înregistrează către RAJA SA un debit în valoare totală de 2.887.510,77 lei reprezentând contravaloare facturi apă-canal și penalități de întârziere aferente perioadei aprilie - iulie 2018, suntem nevoiți să punem în aplicare prevederile contractuale și să sistăm furnizarea serviciilor de alimentare cu apă potabilă către această entitate economică începând cu data de luni – 13.08.2018.

Menționăm faptul că RAJA S.A. a întreprins toate demersurile legale în vederea recuperării acestor debite. Astfel, între reprezentanții RAJA S.A. și cei ai Electrocentrale Constanta S.A., au avut loc numeroase întâlniri de soluționare a aceastei situații pe cale amiabilă. Mai mult, în vederea recuperării creanţelor, au fost transmise notificări și somaţii de plată prin executor judecătoresc.

RAJA S.A. este obligată, la rândul său, să achite cu prioritate şi în termen legal, facturile emise de către furnizori; costurile pentru transportul și tratarea apei potabile, dar și epurarea apelor uzate pentru cei peste 2 milioane de abonaţi fiind semnificative. De asemenea, compania noastră este obligată să achite la zi impozitele, taxele și redevențele către bugetele locale și de stat, dar și să rambursese sumele împrumutate de la BERD pentru cofinanțarea programelor europene.

Nerecuperarea debitelor acumulate pune societatea RAJA S.A. Constanţa în imposibilitatea de achita facturile furnizărilor şi implicit, dincolo de voinţa noastră, de a priva toţi consumatorii de serviciul public de alimentare cu apă şi de canalizare.

Având în vedere cele expuse mai sus, pentru ca debitul înregistrat să nu mai crească, în cazul în care Societatea Electrocentrale Constanta S.A. nu-şi va achita faturile restante, începând cu data 13 august 2018, această unitate va fi debranșată de la reţeaua de alimentare cu apă şi de canalizare în vederea recuperării întregii datorii. Biroul de presă al RAJA

Taguri articol
Loading...

2 comentarii

logik 18:43:36 / 08 August 2018
Rebranșarea la Radet

Ce înseamnă asta pentru clienții constănțeni, dragă redactor?

Costea 11:10:14 / 09 August 2018
Pentru logik

Înseamna ca RADET nu o sa mai primeasca agent termic,iar CET nu mai poate furniza energie electrica in reteaua de 110 kv

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2253 secunde