"Raliu" încheiat în stâlp!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

"Raliu" încheiat în stâlp!

Eveniment 25 Octombrie 2015 / 15:43 3955 accesări

Tânărul spune că nu el a fost la volan

Tânărul spune că nu el a fost la volan

Un grav accident a avut loc duminică după-amiază în stațiunea Mamaia, în zona sensului giratoriu de la Aqua Magic. Un șofer tânăr al unui autoturism Audi A8, cu numere de Dolj, a condus cu viteză și a intrat într-un stâlp de iluminat pe care l-a dărâmat pe carosabil. Mașina a fost foarte serios avariată. La fața locului au ajuns echipaje de la ISU, Ambulanță și Poliție, iar circulația a fost îngreunată mai multe ore. O fată aflată în mașină a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată ulterior la spital.

FĂCEA ÎNTRECERE La locul acidentului s-au adunat numeroase persoane, care s-au minunat și au filmat isprava tânărului. Martorii spun că acesta se întrecea cu un alt participant la trafic, care nu ar fi oprit la locul accidentului. „A pierdut controlul, a intrat pe contrasens, a virat apoi la dreapta și a intrat în copac și stâlp”, a spus un agent de pază. „A pierdut controlul și a pătruns pe contrasens... toți cei care mergeam spre Năvodari ne-am dus pe prima bandă și când m-am uitat în oglindă am văzut că a intrat în stâlp. S-a și auzit destul de tare”, a spus un șofer participant la trafic. Mulți alți martori spun că suspectul gonea cu viteză mare, de peste 150 km la oră.

NU A VRUT SĂ RECUNOASCĂ Tânărul nu a recunoscut că era la volan în momentul accidentului. O fată aflată în autoturism a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri urgente din partea medicilor de la ambulanță. Șoferul a spus că nu el, ci fata s-ar fi aflat la volan. Conform martorilor, el a coborât primul și a scos-o apoi pe fată din mașină. „Am strigat la el s-o lase înăuntru până vine salvarea, dar a scos-o afară din mașină. Nu am văzut sânge, dar era rănită și abia se mișca”, a spus un alt martor al accidentului. Conform unor surse, șoferul este un tânăr marocan de 24 de ani.

Pompierii ISU au asigurat perimetrul și au intervenit pentru preîntâmpinarea incendiului forțând portbagajul. Stâlpul a căzut de-a latul drumului, blocând sensul de mers dinspre Năvodari spre Constanța, iar traficul s-a desfășurat cu dificultate pe celălalt sens de mers.

Citește și:

Accident grav pe bulevardul Mamaia

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.211 secunde