Raluca Şerban, în semifinalele turneului de dublu din Luxemburg

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Raluca Şerban, în semifinalele turneului de dublu din Luxemburg

Sport 18 Octombrie 2018 / 19:31 956 accesări
Constănţeanca Raluca Şerban este la un pas de finala turneului din Luxemburg (sursa foto: Facebook Raluca Georgiana Serban)

Constănţeanca Raluca Şerban este la un pas de finala turneului din Luxemburg (sursa foto: Facebook Raluca Georgiana Serban)

Tenismena constănţeană Raluca Şerban (locul 267 WTA) s-a calificat, joi, în semifinalele turneului de dublu din Luxemburg, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari. În sferturile de finală, Raluca Şerban şi bulgăroaica Isabella Shinikova au câştigat, cu scorul de 6-1, 6-4, după o oră de joc, întâlnirea cu principalele favorite, Lyudmyla Kichenok (Ucraina) şi Katarina Srebotnik (Slovenia). Pentru a ajunge în finală, Şerban şi Shinikova vor înfrunta vineri, nu mai devreme de ora 15.30, dublul Vera Lapko (Belarus) / Mandy Minella (Luxemburg). Raluca Şerban şi Isabella Shinikova şi-au asigurat un cec în valoare de 2.770 de euro şi 110 puncte WTA. Raluca Şerban va disputa în Luxemburg prima semifinală într-un turneu WTA.

OLARU, ÎN FINALA DE DUBLU LA KREMLIN CUP

Tot joi, dar la Moscova, perechea formată din Raluca Olaru şi croata Darija Jurak s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului Kremlin Cup, dotat cu premii în valoare de 932.866 de dolari. În semifinale, Olaru şi Jurak au învins cuplul alcătuit din Nigina Abduraimova (Uzbekistan) şi Anna Kalinskaia (Rusia), cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră şi zece minute de joc. Pentru câştigarea trofeului în capitala Rusiei, Olaru şi Jurak vor întâlni vineri, de la ora 12.00, dublul Alexandra Panova (Rusia) / Laura Siegemund (Germania). Învingătoarele vor primi un cec în valoare de 50.680 de dolari şi 470 de puncte WTA, iar învinsele vor încasa un cec în valoare de 27.075 de dolari şi 305 puncte WTA.

Citeşte şi

Raluca Şerban a urcat pe locul 267 WTA, Halep bifează a 50-a săptămână pe locul 1

Constănţeanca Raluca Şerban, cel mai important succes din carieră la simplu12
Pagina a fost generata in 0.1885 secunde