Raluca Turcan se ia de Sevil Shhaideh, fiind geloasă pe stațiunea Mamaia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Raluca Turcan se ia de Sevil Shhaideh, fiind geloasă pe stațiunea Mamaia
Politică 11 Martie 2017 / 17:43 1761 accesări 4 comentarii

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, sâmbătă, că nu va tolera ”fraternizarea” cu PSD și a întrebat-o pe Sevil Shhaideh, vicepremier, dacă va aloca fonduri și județelor sărace, deoarece România e mare și nu înseamnă doar Mamaia.”În puţine locuri din ţară este lupta contra PSD atât de grea ca la Vaslui. Sunt mândră de colegii din PNL care se luptă în condiţii extrem de dificile. Vineri seara am participat la şedința Biroului Permanent Județean Vaslui. Aici am găsit oameni supărați pe unele decizii din trecut ale PNL, dar cu toate acestea determinați să lucreze pentru a aduce filiala Județeană din Vaslui la nivelul aşteptat. În ce mă priveşte, nu voi tolera fraternizarea cu PSD-ul”, a scris Raluca Turcan, după o întâlnire cu membrii PNL din județul Vaslui. Ea a mai afirmat că în foarte multe judeţe ale României, PSD a ştiut să aducă un singur lucru: sărăcie. ”PNL rămâne consecvent crezului că nu e mai bună protecţie socială ca un loc de muncă sigur. Pentru judeţele din Moldova, PNL ştie ce e de făcut - investiţii publice masive în infrastructură, educaţie şi sănătate, atragere de investitori străini şi punerea în valoare a turismului şi a patrimoniului cultural. Există soluţii! Termitele de la PSD nu au produs decât şomaj şi sărăcie în Vaslui. Dna. Sevil Shhaideh, vă puteţi ocupa totuşi şi de combaterea sărăciei din Vaslui? România e mare! Nu înseamnă doar Mamaia”, a conchis liderul liberal.

Loading...

4 comentarii

Dorel 18:46:05 / 11 Martie 2017
Hai hai sa ne kkm pe noi

Cine ii dna Turcan cine ii in fapt!. Posibil tot eu sa stiu ii memra a partidului care PDL s-au PNL aaaa in fapt ii marele PNL.Iii dna aceia care aducea ode dne-i Udrea :-/. Intelegem" de unde atiita "GELOSENIE" daaaaa.Stiti vb din popor cu vulpea si strugurii,se potriveste perfect aici. :-)))))).

ca si cum mamaia e vreo mare statiune 20:50:07 / 11 Martie 2017
va zic si parerea mea

daca mamaia e statiune....e o ingramadire de constructii haotice.ridicate de makedonii lacomi ca lupii.de tziganoii arabi si de cei din piata chiliei.de mafiotii bucuresteni.plina de gunoaie de caini si plina de tarabe de prost gust si etrem extrem de scumpa.de fapt e destinatia smekerilor din romania.unde vin excrocii si cei care fac bani cu basculanta sa se dea mari,pentru ca in restul europei se fac de kkat,acolo nimeni nu-i baga in seama si devin ridicoli instantaneu.lumea civilizata nu se da in spectacol.Concluzie:ca sa fie statiune ar trebui demolata si reconstruita de la capat .La fel orasul.plin de cioroi,tiganoi,tatari,turci,arabi din piata chiliei si toate adunaturile,sufocat de gunoaie,caini,masini,blocuri si vile de prost-gust ridicate haotic.Asa ca mai uitati-va tata si la alte orase etalon din Romania,apoi emiteti pretentii!

pt..."va zic.si.eu parerea mea" 12:55:11 / 13 Martie 2017
TIMPUL.VA.DEMONSTRA

....STATIUNEA MAMAIA..nu a.fost.nici.o data mai.infloritoare.ca.n.mandatul lui.Mazare.si.PSD..!!""SI.NICI.NU.VA.MAI.FI...."CE MARE STATIUNE.E.MAMAIA"???...zice un.mogaldan basist.imputit..Iar eu ii.arat in ce paragina.au.ajuns celelante statiuni.din suul.litoralului.....sau din tara!!!...In.mandatul primarilor.P.d.L sau P.N.t..orasul.CTA arata.ca dupa.un.bombardament...Strazi.ne iluminate..Trotoare la fel...Bvl.asfaltate.in.regim.capital..nu ca in.mandatele lui.Mihaiesi.pdl. ..Pcare.erau..carpite...NU.VOM.MAI.AVEA.UN.PRIMAR.ASA.GOSPODAR.CUM.S.FOST.RADU.MAZARE...CU TOATE CA NU A.PRIMIT.NICI.UN.BAN.DE.LA.BSSESCU ASA.CUM.AU.PRIMIT.PRIMARII.PDL.AI.CLUJULUI.ARADULUI.

comunistu 18:33:17 / 13 Martie 2017
Pentru pt...

Ba machidonule care il pupi in cur pe mazare invata sa scrii si sa te exprimi coerent.daca nu esti machidon esti tigan sau alta rasa minoritara,de-stia de-ati invadat si intoxicat Constanta,care-ati luat moka hotelurile si plajele si terenurile si care normal ca pupati in cur psd-ul pana la sfarsitul vietii.PE TIMPUL LUI CEAUSESCU ERA TURISMUL ADEVARAT.acum voi machidonii profitori doar va bateti joc de turisti si oferiti kakat la pret de aur.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2423 secunde