Raluca Turcan va coordona 7 ministere și relația cu Parlamentul!?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Raluca Turcan va coordona 7 ministere și relația cu Parlamentul!?
Politică 13 Noiembrie 2019 / 16:01 345 accesări 3 comentarii

Premierul Ludovic Orban a decis ca viceprim-ministrul Raluca Turcan să coordoneze activităţile din Ministerele Educaţiei, Sănătăţii, Dezvoltării, Fondurilor Europene, Justiţiei, Culturii şi cel al Muncii pentru a duce la îndeplinire obiectivele din programul de guvernare. "Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, în scopul asigurării îndeplinirii priorităţilor majore din Programul de guvernare, doamna Raluca Turcan, viceprim-ministru, coordonează activităţile din domeniile de responsabilitate aparţinând următoarelor ministere: Ministerul Educaţiei; Ministerul Sănătăţii; Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei; Ministerul Fondurilor Europene; Ministerul Justiţiei; Ministerul Culturii; Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale", arată o decizie publicată miercuri în Monitorul Oficial. Totodată, Raluca Turcan va coordona raporturile constituţionale dintre Guvern şi Parlament. În vederea îndeplinirii obiectivelor din programul de guvernare, Raluca Turcan va aviza şi va urmări să ducă la îndeplinire planurile de măsuri sectoriale elaborate de ministerele pe care le are în coordonare, mai arată decizia. De asemenea, Turcan îl va informa pe prim-ministrul Ludovic Orban în legătură cu aplicarea acestor prevederi.

Loading...

3 comentarii

ion 17:26:20 / 13 Noiembrie 2019
votati mutu ca va fi lapte ai miere

Si cand te gandesti cat s au balacarit astia 3 ...mutu chioara si betivul

PD 09:55:11 / 14 Noiembrie 2019
admiratie

Ce inseamna sa vii de la Saveni, sa faci scoala in Rusia si sa fii ,, asistenta,, lui Stolojan.

Constantean 10:23:57 / 14 Noiembrie 2019
Coordoneaza 7 ministere!!!

Pe vremea lui Iliescu se striga in Piata Universitatii din Bucuresti "Cine a stat cinci ani la rusi nu poate gandi ca Bush!"E valabil si pentru pdl-ista asta a lui basescu?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3216 secunde