Răpită, bătută și sechestrată de fostul iubit!!!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Răpită, bătută și sechestrată de fostul iubit!!!

Eveniment 01 Octombrie 2015 / 15:05 1329 accesări

A încercat să se răzbune pe fosta iubită, care nu a vrut sub nicio formă să se împace cu el, dar planul său l-a adus în fața judecătorilor, cu o propunere de arestare preventivă. Este povestea unui tânăr de 23 de ani, care în urmă cu o săptămână și-ar fi răpit fosta iubită, pe care ar fi bătut-o și sechestrat-o în locuința sa. Oamenii legii spun că Vasile Niță s-ar fi folosit de un complice de 17 ani pentru a o atrage în capcană pe victimă. Adolescentul a sunat-o pe fată și a mințit-o că Vasile Niță a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia a fost rănit. Potrivit procurorilor, fără să bănuiască faptul că urmează să pășească într-o capcană, tânăra a acceptat să meargă la spital, pentru a-și vedea fostul prieten. Pe data de 23 septembrie, în jurul orei 15.00, aceasta a ieșit din casă și s-a întâlnit cu minorul de 17 ani, în zona intersecției străzii Labirint cu bulevardul I.C. Brătianu, crezând că împreună vor porni spre unitatea sanitară. S-a înșelat...

BĂTUTĂ Anchetatorii spun că fata ar fi fost urcată cu forța în Fordul lui Vasile Niță, care ar fi pornit pe ruta Constanța - Drumul Național 3 - Valu lui Traian, cu destinația Murfatlar. "Victima a fost împiedicată, cu sprijinul inculpatului minor, dar şi prin limbajul agresiv şi comportamentul violent manifestate de inculpatul Niță Vasile, să coboare din autoturism şi, împotriva voinţei sale, a fost condusă într-un loc izolat la marginea unei liziere de pădure de la ieşirea din localitatea Murfatlar spre Ciocârlia. Acolo, inculpatul Niță Vasile a continuat să exercite acte de violenţă asupra persoanei vătămate", se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

A REUȘIT SĂ EVADEZE Procurorii au stabilit că fata ar fi fost apoi forțată să-l urmeze pe Vasile Niță la domiciliul acestuia, din orașul Murfatlar, și că suspectul ar fi împiedicat-o până a doua zi să plece din imobil. La un moment dat, însă, tânăra a găsit prilejul de a evada și a reușit să scape. Aceasta a mers apoi la Poliție și a depus plângere. Cei doi suspecți au fost reținuți și prezentați joi instanței cu propuneri de arestare preventivă.

Citește și: Sechestrată și snopită în bătaie de iubitul gelos!

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1579 secunde