Raportacii lui Iohannis fac plângeri la Facebook împotriva conturilor care îl deranjează

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mihai Fifor: Raportacii lui Iohannis fac plângeri la Facebook împotriva conturilor care îl deranjează „Toţi politicienii care au încercat să cenzureze libera exprimare a propriului popor au sfârşit-o prost“
Politică 14 Noiembrie 2019 / 11:25 3147 accesări 1 comentariu

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, îl acuză pe Klaus Iohannis că, în disperarea de a se fofila de la dezbaterile electorale cu contracandidatul său, cerute cu vehemență atât de publicul larg, cât și de media, a plătit oameni să facă plângeri la Facebook pentru a închide conturile celor care îl critică pe şeful statului în mediul online. „PNL a aruncat în luptă o nouă specie - raportacii”, a mai spus social-democratul.

„De vreo două zile, după ce Iohannis a refuzat în mod ruşinos dezbaterea, PNL a aruncat în luptă o specie nouă activişti online -raportacii. Spre deosebire de postaci, care sunt plătiţi să-l laude pe preşedinte, raportacii au misiunea de a trimite în mod coordonat plângeri la Facebook împotriva conturilor care îl deranjează pe Herr Iohannis. Ca în multe alte cazuri, algoritmii Facebook sunt păcăliţi şi chiar se închid sau se suspendă conturile celor care şi-au permis să spună că Iohannis este un fricos. Este o nouă formă de cenzură, realizată de „raportacii cu simbrie” ai lui Iohannis, pe lângă embargoul din presa internaţională, impus prin blocada corespondenţilor locali, faţă de orice ştire care arată că împăratul este gol”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Social-democratul îi transmite şefului statului că politicienii care au încercat să cenzureze libera exprimare au sfârşit prost.

„Herr Iohannis, vă spun un adevăr istoric: toţi politicienii care au încercat să cenzureze libera exprimare a propriului popor au sfârşit-o prost!”, a subliniat Fifor.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1612 secunde