RATC își înnoiește parcul auto

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
RATC își înnoiește parcul auto
09 Martie 2016 / 13:05 672 accesări 1 comentariu
Minibuzul Isuzu prezentat Primăriei Constanța este una din variantele care este luată în calcul pentru achiziționare

Minibuzul Isuzu prezentat Primăriei Constanța este una din variantele care este luată în calcul pentru achiziționare

RATC Constanța dorește să reîmprospăteze parcul auto existent prin achiziționarea a aproximativ 50 de minibuze cu o capacitate redusă. Reprezentanții RATC și cei ai Primăriei Constanța au vizionat astăzi un model de minibuz care ar putera fi achiziționat de Primărie. Este vorba despre un minibuz Isuzu fabricat în Turcia, care are o capacitate de 44 de locuri. Primarul interimar al Constanței, Decebal Făgădău, a declarat că în perioada următoare vor mai fi achiziționate și alte modele de minibuz. Minibuzele folosite pe traseele mai puțin circulate și între orele de vârf.

Taguri articol
Loading...
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri

1 comentariu

unu 13:29:33 / 09 Martie 2016
totusi...

mai, dar noi nu suntem in stare sa producem o caroserie de minibuz ,pe care sa punem un motor renault sau ford? adica muncitorii romani nu pot, sau nu avem ingineri specialisti ? Guvernul asta tehnocrat, ministrul transporturilor, ar trebui sa gandeasca si asta....minibuze, camioane, tractoare... chiar si sub licenta....tehnicieni avem sigur , mai buni decat turcii sau altii din zona...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1713 secunde