Ravagii făcute de fenomenele meteo în Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ravagii făcute de fenomenele meteo în Constanța
Social 08 Octombrie 2017 / 11:02 8681 accesări 1 comentariu

În cursul nopții trecute, din cauza ploilor, la dispeceratul societății RAJA SA Constanța s-au înregistrat 14 reclamații primite din municipiul Constanța, Eforie Nord și Mangalia. Cele mai multe sesizări – 11 au venit din municipiul Constanța din zonele: Dacia, Delfinariu-Ahile Mihail, Gării-b-dul Ferdinand, Faleză Nord-străzile Tabla Buții și Grozești și zona magazinului Tomis-strada Ștefan cel Mare.

Un număr de 2 sesizări au fost înregistrate pentru Mangalia și una din Eforie Nord - zona Steaua de Mare.

Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări, iar la ora actuală toate sunt rezolvate. Intervențiile au fost mult îngreunate din cauza vântului puternic, care a angrenat pe carosabil, în zona gurilor de preluare a apelor pluviale, mari cantități de frunze, deși echipele au curățat toate grătarele din zonele sensibile ale orașului în cursul zilei de ieri.

Totodată, pentru a putea răspunde cu promptitudine, echipele de intervenție SC RAJA SA vor asigura permanență în toată această perioadă.

Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924.

Taguri articol

1 comentariu

Un Cumpanean 12:00:09 / 08 Octombrie 2017
Fără curent

Dacă tot ați menționat si cateva localități din județ care au rămas fără apă, vă anunțăm că aseară în Cumpăna nu a fost curent... si constat ca toată lumea se face că nu vede....

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3121 secunde