Razie a poliției în Portul Constanța. Sute de vehicule, verificate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Razie a poliției în Portul Constanța. Sute de vehicule, verificate

Eveniment 27 Iunie 2024 / 18:35 773 accesări
Foto: IPJ Constanța

Foto: IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Siguranță Transporturi, Serviciului de Siguranță Rutieră și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat miercuri, 26 iunie, o razie în Portul Constanța.

Razia a avut scopul de a menține ordinea și liniștea publică, de a preveni săvârșirea de fapte ilegale și producerea de accidente rutiere.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 370 de persoane și au fost verificate 359 de vehicule.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 16.000 de lei.

Astfel, în jurul orei 09.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au idrntificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus o autoutilitară ce transporta 3,5 metri cubi de cherestea fără a deține documente de proveniență și transport.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu suma de 5.000 de lei, în baza Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

De asemenea, au fost oprite din a circula patru vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.

La razie au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă.Ştiri recomandate

12