Razie în piețe! Vezi ce au descoperit jandarmii!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Razie în piețe! Vezi ce au descoperit jandarmii!
Eveniment 30 Ianuarie 2018 / 12:32 777 accesări 0 comentarii

Trei persoane care aveau asupra lor 171 pachete cu 3.420 de ţigări au fost luate pe sus de jandarmii constănțeni. Luni, 29 ianuarie, între orele 09.30-10.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, a desfăşurat două acţiuni în zona Brotăcei şi iaţa Tomis III, unde a surprins două persoane care încercau să vândă persoanelor din zonă, 121 pachete cu 2.420 de ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate Ashima, Marlble. „Pentru că mai aveam „de cumpărat şi alte produse”, câteva ore mai târziu am surprins în Piaţa Abator, o persoană de 65 de ani, în timp ce comercializa fără drept, 50 de pachete cu 1.000 de ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate Ashima“, au transmis reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi.

Pe numele celor trei indivizi au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul vamal al României. Actele de constatare şi pachetele de ţigări vor fi predate la I.P.J. Constanţa, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

„Recomandăm cetăţenilor să-şi achiziţioneze produsele numai de la comercianţii autorizaţi. Dacă nu sunteți siguri că un vânzător a achiziționat produsele de la un distribuitor autorizat, cereți de la acesta informații despre sursa mărfurilor pe care ulterior le puteți verifica“, atenționează jandarmii.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1359 secunde