RCS RDS și-a vândut afacerile din Ungaria unei companii maghiare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

RCS RDS și-a vândut afacerile din Ungaria unei companii maghiare

Social 30 Noiembrie 2021 / 14:24 801 accesări

S-a încheiat auditul demarat în luna martie 2021 a DIGI Ungaria, ca urmare compania 4iG Nyrt a semnat contractul cu grupul român RCS RDS pentru cumpărarea afacerilor acestuia din Ungaria, transmite site-ulHvg.hu, care citează un comunicat al companiei ungare.

Valoarea tranzacției este de aproximativ625 de milioane de euro,aproximativ232 de miliarde de forinți,potrivitcomunicatului companiei 4iG Nyrt.Tranzacția se va finaliza în luna ianuarie anul 2022, după aprobarea autorităților de la Budapesta.

Odată cu încheierea tranzacției și cu achizițiile făcute în ultimul an, 4iG Nyrt devine unul dintre cei mai importanți actori din Ungaria în domeniul serviciilor de telecomunicații. În același timp, mai scrie Hvg.hu, grupul de firme intenționează să-și construiască o poziție importantă pe piața telecomunicațiilor din Balcanii de Vest.

În 2019, DIGI a oferit servicii de telecomunicații în Ungaria, în rândul companiilor din Ungaria a fost prima companie și în regiune printre primele companii care a introdus cele mai rapide servicii de internet (10 GB/ s).Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1868 secunde