Reabilitarea tramei stradale se desfășoară conform planificării, la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
INFORMARE PUBLICĂ

Reabilitarea tramei stradale se desfășoară conform planificării, la Constanța

Social 02 Decembrie 2020 / 09:55 850 accesări

În funcție de condițiile meteorologice, Primăria municipiului Constanța continuă lucrările de recondiționare a infrastructurii rutiere și pietonale.

Pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei, se modernizează aleile de acces prin reamenajarea suprafeței pietonale. În această săptămână, echipele SC Confort Urban SRL intervin asupra trotuarelor pe strada Avram Iancu, între bulevardul I.C. Brătianu și strada Atelierelor și pe strada Dumitru Marinescu, porțiunea cuprinsă între strada Ion Roată și strada Dreptății.

Pe strada Dionisie cel Mic, între blocurile 50 și 52, spațiul urban este redistribuit prin refacerea zonei pietonale și extinderea suprafeței destinate parcării autovehiculelor.

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare în zona Școlii Gimnaziale Nr.36 „Dimitrie Știubei” din Constanța. Se pregătește infrastructura terenului, în etapa premergătoare asfaltării.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. De asemenea, se trasează marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările amenajate și la sensurile giratorii din oraș.12
Pagina a fost generata in 0.3079 secunde