REACŢIA lui Putin după atacul cu bombe ordonat de Donald Trump asupra Siriei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
REACŢIA lui Putin după atacul cu bombe ordonat de Donald Trump asupra Siriei
Externe 14 Aprilie 2018 / 14:19 914 accesări 0 comentarii

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis, sâmbătă, un comunicat în care a precizat că atacurile coordonate de SUA împotriva Siriei reprezintă acte de agresiune şi a adăugat că Rusia va cere reunirea de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU, potrivit AFP. Escaladarea conflictului din Siria va produce efecte devastatoare asupra întregului sistem al relaţiilor internaţionale, a avertizat Putin. "Rusia convoacă o reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre acţiunile agresive ale Statelor Unite şi aliaţilor lor", a precizat Kremlinul în comunicat.

"Rusia denunţă cu cea mai mare fermitate atacul asupra Siriei, unde militari ruşi ajută guvernul legitim să lupte împotriva terorismului", se mai arată în comunicatul Kremlinului. "Rusia condamnă în cel mai serios mod atacul din Siria, unde personalul rus ajută guvernul legitim în lupta sa împotriva terorismului", a precizat liderul de la Kremlin.

De asemenea, Vladimir Putin a afirmat că escaladarea conflictului din Siria va produce efecte devastatoare asupra întregului sistem al relaţiilor internaţionale.

Taguri articol
Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.5608 secunde