Reacţii din lumea fotbalului după tragedia în care a fost implicată echipa Chapecoense

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Reacţii din lumea fotbalului după tragedia în care a fost implicată echipa Chapecoense

Sport 29 Noiembrie 2016 / 15:28 442 accesări

Lumea fotbalului a fost șocată de vestea că avionul care transporta membrii echipei braziliene Chapecoense s-a prăbuşit în noaptea de luni spre marţi. Mai mulţi jucători, precum şi unele cluburi de fotbal și-au exprimat regretul prin intermediul reţelei de socializare Twitter.

„Dragostea mea se îndreaptă către familiile şi prietenii celor care au pierit în această teribilă tragedie” - David Beckham.

„În această dimineaţă m-am trezit cu ştiri triste. Gândurile mele sunt la @ChapecoenseReal şi la familia şi prietenii celor implicaţi” - Wayne Rooney.

„Condoleanţele mele după accidentul aviatic în care a fost implicată echipa Chapecoense! Este un moment greu pentru fotbal! Curaj şi tărie!” - Iker Casillas.

„Ştiri devastatoare din America de Sud. Multă putere, Chapeco!” - Javi Martinez.

„Gândurile mele sunt la @ChapecoenseReal şi la toţi cei afectaţi de această tragedie. Nu am cuvinte! Multă putere!” - Sergio Ramos.

„Real Madrid C.F. îşi exprimă durerea în urma tragicului accident aviatic în care a fost implicat clubul brazilian de fotbal Chapecoense şi transmite condoleanţe familiei şi prietenilor victimelor. În acelaşi timp, clubul urează însănătoşire grabnică supravieţuitorilor”, se arată într-un comunicat de presă al clubului Real Madrid.

„Tot sprijinul nostru şi solidaritatea se îndreaptă către victimele şi familiile afectate de tragedia din Columbia a celor de la @ChapecoenseReal” - FC Barcelona.

„Sincere condoleanţe familiilor celor decedaţi în accidentul aviatic al @ChapecoenseReal. Să se odihnească în pace!” - Atletico Madrid.

„Gândurile noastre sunt la toţi cei de la @ChapecoenseReal şi la cei afectaţi de tragedia din Columbia” - Liverpool.

Printre echipele care şi-au exprimat regretul după tragedia în care a fost implicată echipa de fotbal Chapecoense se numără şi formaţii din Brazilia sau altele din Europa, precum Benfica Lisabona, FC Sevilla sau Watford.

Un avion de pasageri cu 81 de oameni la bord, inclusiv membrii echipei braziliene de primă ligă Chapecoense, s-a prăbuşit în noaptea de luni spre marţi în zona Medellin, Columbia. Potrivit informaţiilor apărute ulterior, există şase supravieţuitori, printre care se numără și trei jucători. Aeroportul Medellin a confirmat că la bordul avionului se aflau şi membrii echipei braziliene de fotbal Chapecoense, formaţie care urma să joace finala turneului Copa Sudamerica împotriva Atletico Nacional, la Medellin.

Prima manşă a finalei turneului Copa Sudamerica, a doua competiţie intercluburi din America de Sud după Copa Libertadores, era programată miercuri. Echipa din oraşul Chapeco, fondată în 1973, a promovat în prima ligă din Brazilia în 2014. După 37 de etape din actuala stagiune a campionatului din Brazilia, Chapecoense ocupă locul 9 în clasament.12
Pagina a fost generata in 0.1472 secunde