Real Madrid negociază cu PSG transferul lui Cristiano Ronaldo!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Transferul anului în fotbalul mondial?

Real Madrid negociază cu PSG transferul lui Cristiano Ronaldo!

Sport 07 Iulie 2015 / 00:00 2767 accesări

Real Madrid este gata să renunţe la Cristiano Ronaldo! Preşedintele Florentino Perez s-a deplasat în Qatar, unde a discutat cu oficialii lui Paris St. Germain posibilitatea vânzării portughezului la echipa din capitala Franţei. Informaţia a fost dezvăluită de „France Football”, care susţine că Perez s-a întâlnit sâmbătă seară cu reprezentanţii campioanei din Ligue 1, la Doha, iar unul dintre subiectele de discuţie ar fi fost Ronaldo. Interesul parizienilor pentru triplul câştigător al „Balonului de Aur“ nu este o noutate, iar transferul se poate realiza în această vară, în condiţiile în care UEFA a anunţat în urmă cu câteva zile relaxarea prevederilor fair-play-ului financiar pentru PSG, care era obligată să cheltuiască maximum 60 de milioane de euro pe sezon pentru transferuri. Astfel, francezii pot transfera în continuare pe sume mari, iar Cristiano Ronaldo a redevenit principala lor ţintă. Perez pare a fi deschis la negocieri, însă e de aşteptat ca preşedintele Realului să renunţe la cel mai important jucător al echipei sale doar în schimbul unei sume-record: 125 de milioane de euro!

O altă sursă, cotidianul spaniol „AS”, susţine că nu doar Ronaldo a fost subiect de discuţie între Perez şi şefii lui PSG. Spaniolii scriu că preşedintele madrilenilor a făcut un nou sondaj pentru italianul Marco Verratti, o ţintă mai veche a sa, şi s-a interesat şi despre brazilianul Marquinhos, care ar putea ajunge pe „Bernabeu“ în cazul plecării lui Sergio Ramos.

Presa engleză a notat că afacerea Ronaldo i-ar putea costa pe francezi aproximativ 125 de milioane de euro, dar dacă PSG şi Real ajung la un acord şi îi pot include pe Verratti sau Marquinho în tranzacţie, preţul poate scădea considerabil. Transferat de Real în 2009 pentru 95 de milioane de euro, Ronaldo şi-a adus contribuţia în ultimii șase ani la toate performanţele majore obţinute de „galactici“, iar o scădere în randament pare inevitabilă, în condiţiile în care CR7 se îndreaptă deja cu paşi rapizi spre apusul carierei.

Taguri articol


12