Real Madrid se va despărți de James Rodriguez

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Real Madrid se va despărți de James Rodriguez

Sport 26 Iunie 2016 / 16:55 238 accesări
James Rodriguez nu s-a numărat printre favoriții lui Zinedine Zidane

James Rodriguez nu s-a numărat printre favoriții lui Zinedine Zidane

Francezul Zinedine Zidane, antrenorul echipei Real Madrid, şi-a dat acordul în privinţa transferului mijlocaşului columbian James Rodriguez, cel care a fost mai mult rezervă în mandatul său pe Santiago Bernabeu. Cu toate că s-a anunțat că tehnicianul în vârstă de 44 de ani va lua o decizie finală în ceea ce priveşte soarta sud-americanului abia după perioada de pregătire, se pare că interesul mai multor cluburi pentru James Rodriguez i-a determinat pe oficialii Realului să ia mult mai repede o decizie.

Potrivit jurnaliştilor englezi, fotbalistul a fost înştiinţat că staff-ul tehnic nu se va mai baza pe el sezonul viitor, împingându-l să accepte o ofertă venită de la Manchester United. Antrenorul Jose Mourinho îl vrea neapărat pe columbian, considerând că în jurul lui se poate construi noul United şi e pregătit să facă o ofertă de 61 de milioane de euro. Transferul poate fi facilitat de faptul că mijlocaşul de 24 de ani este impresariat de Jorge Mendes, bunul prieten al lui Mourinho, care îi este și agent.

Cotat de site-urile de specialitate la 70 de milioane de euro, James Rodriguez mai are contract cu Real Madrid până în anul 2020, formația de pe Santiago Bernabeu plătind celor de la AS Monaco 80 de milioane de euro în schimbul columbianului, în 2014.

Transferul lui James Rodriguez are legătură cu locurile pentru fotbaliştii extracomunitari din lotul echipei madrilene, acesta fiind vândut pentru a i se face loc galezului Gareth Bale, în cazul în care Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană.

Citește și:

Real Madrid, afectată de Brexit

Real Madrid va activa clauza de răscumpărare pentru Alvaro Morata

22.000.000 de euro pentru câştigarea Ligii Campionilor

Real Madrid și Manchester United sunt cele mai valoroase cluburi de fotbal din lume12
Pagina a fost generata in 0.1794 secunde