Real și Bayern confirmă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / UEFA Champions League, optimi de finală, manșa tur

Real și Bayern confirmă

Sport 16 Februarie 2017 / 15:18 324 accesări
Arjen Robben a fost desemnat omul meciului în partida de la Munchen

Arjen Robben a fost desemnat omul meciului în partida de la Munchen

În ciuda faptului că au terminat grupele preliminare din UEFA Champions League pe pozițiile secunde, Real Madrid și Bayern Munchen au câștigat, miercuri seară, fără probleme, manșa tur a optimilor de finală. Bayern chiar și-a asigurat promovarea în sferturile de finală, fiind greu de crezut că Arsenal poate învinge la patru goluri diferență în manșa retur! Mai ales că, în precedentele dispute cu Bayern jucate la Londra, Arsenal a reușit doar două victorii (1-0 - în 2005 și 2-0 - în 2015). În plus, Bayern a eliminat de fiecare dată pe Arsenal când s-au întâlnit în faza eliminatorie, adică în 2005, 2013 și 2014!

Deși Napoli a deschis rapid scorul pe „Santiago Bernabeu”, Real a revenit la fel de rapid și s-a impus fără probleme, deși Cristiano Ronaldo nu a avut un meci prea strălucit. Spaniolii au făcut un pas mare spre calificare, chiar dacă italienii au meciul decisiv pe teren propriu, acolo unde Napoli n-a strălucit în faza grupelor, obținând o singură victorie.

Rezultatele de miercuri seara: Bayern Munchen - Arsenal Londra 5-1 (Robben 11, Lewandowski 53, Thiago Alcantara 53, 63, T. Muller 88 / Alexis Sanchez 30) și Real Madrid - SSC Napoli 3-1 (Benzema 18, Krtoos 49, Casemiro 54 / Insigne 8). Meciurile retur sunt programate la 7 martie.

Citește și:

Patru finale in... optimile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal12