Recidivist reţinut pentru că a încercat să abuzeze sexual două fetiţe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Recidivist reţinut pentru că a încercat să abuzeze sexual două fetiţe

Eveniment 14 Iunie 2016 / 22:16 445 accesări

Un bărbat de 34 de ani a fost reţinut, marţi seara, de poliţiştii argeşeni pentru că ar fi încercat să abuzeze sexual două minore de 6 şi 8 ani, în trecut acesta fiind condamnat pentru aceeaşi faptă.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 34 de ani, din Pitești, a încercat să abuzeze întâi de minora de șase ani, în scara unui bloc de pe strada Teilor din Piteşti, unde aceasta locuia. La doar o zi distanţă, bărbatul a urmărit o fetiţă cu doi ani mai mare până în scara unui bloc din cartierul piteştean Găvana. A fost surprins de bunica fetei şi a luat-o la fugă. Părinţii fetiţei de șase ani au fost primii care au depus plângere la poliţie. Individul a fost uşor de identificat deoarece el s-a reîntors în zonele în care a comis faptele.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorului. Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă", a declarat pentru MEDIAFAX Mădălina Sandu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş.

În anul 2012, piteşteanul a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, tot pentru săvârşirea infracţiunii de corupere de minori. Pe 15 septembrie 2015 a fost eliberat.12
Pagina a fost generata in 0.2264 secunde