Reconfigurare a spațiului urban în cartierul Inel II din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Reconfigurare a spațiului urban în cartierul Inel II din Constanța

Administrație 07 Decembrie 2022 / 18:18 1182 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Pe strada Topolog și pe aleea Topolog din cartierul Inel II, au avut loc ample lucrări de reconfigurare a trotuarelor, a locurilor de parcare și de reabilitare a suprafeței carosabile.

Pe sectorul delimitat de strada Ion Luca Caragiale și strada Corbului s-a resistematizat întreaga zonă pietonală și au fost amenajate noi parcări pentru riverani, în zona blocurilor D1, D2, D3, E6, E5, E3, G și G2. Cinci parcări au fost construite pe aleea Topolog, pe amplasamentul unor terenuri virane, iar alte trei au fost reabilitate pe strada Topolog.

S-au montat borduri noi, suprafețe noilor trotuare au fost consolidate prin așternerea unui strat de piatră și au fost montate pavele moderne. La nivelul carosabilului, s-a decopertat asfaltul deteriorat și a fost așternut un nou strat de uzură. La final, au fost aplicate marcaje rutiere.

Programul de investiții în trama stradală acoperă toate zonele rezidențiale. Se intervine pe străzile și aleile din municipiul Constanța pe care este nevoie de reabilitare și reconfigurare.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.5383 secunde