Rectorii universităţilor de medicină, la Ministerul Sănătății

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rectorii universităţilor de medicină, la Ministerul Sănătății
Sănătate 15 Februarie 2018 / 20:48 954 accesări 0 comentarii

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii s-a întâlnit, pe 15 februarie, cu rectorii universităţilor de medicină şi farmacie din ţară. Împreună cu profesorii UMF, ministrul Sănătății a discutat mai multe aspecte privind organizarea concursului de Rezidenţiat din acest an, precum şi situația absolvenților facultăților de medicină care au obținut punctaj de promovare la concursul de Rezidențiat, dar fără a avea posibilitatea de a ocupa loc sau post.

„Apreciez mediul universitar și ceea ce faceți pentru sistem și vă asigur de buna mea colaborare. Pregătirea viitorilor specialişti este un proces complex și mă bazez de expertiza și experiența dumneavoastră în ceea ce privește organizarea concursului de Rezidențiat și adaptarea curriculumului de pregătire”, a declarat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2087 secunde