Referendumul pentru familie NU ESTE VALID! Prezență redusă la vot!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Referendumul pentru familie NU ESTE VALID! Prezență redusă la vot!
Administrație 07 Octombrie 2018 / 23:07 2177 accesări 6 comentarii

Prezența la vot la referendumul de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei este de 20,41 la sută, numărul votanţilor fiind de 3.731.704 la ora 21.00, atunci când s-au închis urnele, potrivit datelor transmise de Biroul Electoral Central (BEC). Referendumul este valid dacă prezenţa la vot este de 30 la sută, iar 25 la sută dintre cei care participă votează „Da”.

Referendumul nu a întrunit cvorul necesar pentru a putea fi validat.

Conform datelor transmise de BEC, până la ora 21.00 au votat 3.731.704 de persoane.

Astfel, au fost 3.276.754 de votanţi pe listele permanente, 408.637 pe liste suplimentare şi 46.313 de votanţi cu urna mobilă.

Judeţele cu cea mai mare prezenţă la vot au fost: Suceava - 30,67%, Dâmboviţa - 28,98%, Bihor - 28,92%, iar judeţele cu cea mai mică prezenţă au fost: Covasna - 8,50%, Harghita - 11,12%, Tulcea - 14,09%.

În Bucureşti, au votat 15,74%.

PREZENŢA LA ORA 19.00

Prezenţa la vot era de 18.87% la ora 19:00, duminică, în cea de a doua zi a referendumului de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei, potrivit datelor transmise de Biroul Electoral Central (BEC).

Conform datelor transmise de BEC, până la ora 19.00 au votat 3.030.871 de persoane.

Astfel, au fost 3.030.871 de votanţi pe listele permanente, 305.088 pe liste suplimentare şi 45.051 de votanţi cu urna mobilă.

Judeţele cu cea mai mare prezenţă la vot au fost: Suceava - 28, 79%, Dâmboviţa - 26,85%, Bihor - 26,67%, iar judeţele cu cea mai mică prezenţă au fost: Covasna - 7,89%, Harghita - 10,25%, Satu-Mare - 13,80%.

În Bucureşti, au votat 14,64%.

Loading...

6 comentarii

Cornel 01:47:31 / 08 Octombrie 2018
Referendum

Romania din pacate a ales intunericul desi 90% din populatie sa declarat crestina in realitate 20% sau dovedit a fi crestini. Pacat ca Romania a ratat aceasta sansa de asi apara valorile dar partea buna este ca avem o armata de 4000000 de crestini care vor lupta in continuare pentru credinta lor si valorile crestine. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

Cornel 10:30:41 / 08 Octombrie 2018
Pentru cta

Ce ne-a învățat Referendumul și ce am câștigat Ne-a învățat că un om nu se naște creștin, ci se face cu mult efort, lacrimi și cu un bun exemplu din partea părinților și a Bisericii. Hristos nu ne-a făcut fii ai Tatălui din oficiu cum face în mare parte Biserica azi, ci a murit ca noi să fim frații Lui, azi Biserica nu prea mai varsă o lacrimă pentru încreștinarea cuiva, e mai simplu să faci creștini din pix și printr-o scufundare în apă la câteva zile de la naștere, azi și ieri am observat că pe aceștia nu te poți baza. Așadar, aruncăm la gunoi mitul poporului născut creștin pentru că acei mulți “creștini” nu au pus o ștampilă pentru familia creștinească. Am câștigat începutul unei treziri spirituale peste Biserică. De azi creștinii nu se mai nasc, ci se fac! Am învățat că ne așteaptă zile grele, vine o generație dominată de obraznicie, fără valori, de o lipsă de înțelepciune nemaipomenită dar cu diplome, o generație dominată de lipsă de înfrânare, pe care o vrea ca normă. O generație care luptă cu corupția, dar care nu luptă cu desfrânarea. Îi place curvia sub orice formă, dar nu îi place hoția (o chestiune de fațada, ipocrită). Când noua generație de politicieni (USR) sărbătorește împreună cu LGBT lipsa de cvorum pentru ca acest referendum să fie validat atunci e mai mult decât îngrijorător, este strigător la cer. Am învățat că există foarte mulți oameni care nu pot pricepe câteva explicații simple și legile elementare de funcționare ale unui stat democratic. Prea multă prostie am citit și văzut zilele acestea încât am nevoie de o pauza de dezintoxicare. Mai citiți oameni buni, că o societate nu funcționează doar cu cifre, mai consumați și litere. Am învățat că ne “hrănim” zilnic ca neam cu circ mizer de la cei mai meschini oameni, din mass media. Niște circari care ne-au lăsat la greu ca neam. Ar merita ca să nu mai deschidă nimeni niciun televizor (eu nu-l mai deschid pentru ei absolut deloc de mulți ani). Ați căutat să boicotați o inițiativă venită în primul rând din inima unor părinți, nu veți fi uitați pentru asta. Am învățat în cele din urmă că poporul acesta mai are aproape 4 milioane de români peste cadavrul cărora va trebui să treceți voi aceștia de sărbătoriți degeaba azi. Peste moartea noastră veți putea să vă impuneți spurcăciunile în neamul nostru, dar dincolo de noi vă vom lăsa o generație mai hotărâtă, pe copiii noștri. Veți cunoaște îndâjirea noastră în continuare. De ne veți spurca școlile, copiii noștri nu vor mai călca pragurile lor, ni-i educăm noi acasă.

Cornel 10:34:47 / 08 Octombrie 2018
Referendum

Așadar, a fost un RMN bun al societății, știm câți creștini autentici suntem și nu suntem puțini, vom ține crucea lui Hristos sus în continuare!

Sava Maria 12:51:47 / 08 Octombrie 2018
referendumul o manipulare marca PSD si BOR

La ce îi folosește lui Dragnea referendumul, au întrebat cei mai mulți dintre cei care, deși sunt anti-PSD, doreau să se ducă la vot. Iar eu am dat indicii, nu am răspuns foarte clar. Iată la ce: 1. Lui Dragnea nu-i pasă de familia tradițională. Îl interesează doar amnistia lui. După amnistie știe că se va confrunta cu o presiune extraordinară să demisioneze (mai întâi Guvernul, apoi și el). Dar nici Dăncilă, nici pesediști nu-l vor lăsa din brațe și nu vor da înapoi dacă Dragnea reușește să le facă o demonstrație de forță. O prezență masivă la referendum (fraudată sau nu) îl întărește în propriul partid pe Dragnea, iar pesediștii îi vor ține spatele după amnistia care, cel mai probabil, ar veni imediat după. 2. Chiar și validarea referendumului la limită îl ajută, căci e o victorie. Va forța amnistia chiar și în această situație. 3. O invalidare a referendumul la limită (circa 5 milioane de voturi) îi oferă o masă de oameni frustrați, care pot fi convertiți politic, chiar dacă nu direct pentru PSD. Amintiți-vă cum a convertit voturile de la referendumul invalidat din iulie 2012 în voturi pentru USL la alegerile din octombrie 2012. Ei bine, și acum avem alegeri, peste câteva luni. 4. Dar cel mai important este faptul că o prezență slabă la referendum (sub 20%) l-ar pune pe Dragnea în pericol iminent. Va fi evident că doar asocierea lui cu "familia tradițională" va fi compromis tema și demersul. Va fi atât de evident că PSD se duce spre dispariție cu Liviu Dragnea în frunte încât îl vor căsăpi chiar ai lui, Firea și ceilalți (Dăncilă inclusiv). Și, de fapt, ei sunt singurii care îl pot da jos imediat. Așa că da, stimați cepefiști, absența la referendum este un vot direct anti-Dragnea. Iar prezența, un vot de care el se va folosi, indiferent pe ce puneți ștampila. Va trebui să vă lămuriți ce urâți mai mult - o amenințare inexistentă (căci nimeni nu a propus reglementarea căsătoriei între persoane de același sex) sau o amenințare foarte concretă, explicită, anunțată, de a transforma România într-o țară de hoți, o țară de complici ai lui Liviu Dragnea. -sursa: Moise Guran

Cornel 14:01:25 / 08 Octombrie 2018
Pentru Sava Maria

Vii toți care nu v ati dus la vot ati fost manipulați ca referendumul e al lui Dragnea dar de fapt era pentru copii noștri. Nu imi dau seama cum pericolul LGBT și neomarxismul cu teoria de gen și alte aberatii ne asaltează tara si stam pasivi și spunem că nu se intampla nimic chiar dacă trecea referendumul. Dar ce ia ce nu stiti este ca copii noștri vor fi educați de acum cu teoria de gen ca poate fi și fata și băiat , părinți nu vor mai fi mama și tata ci părinte 1 și părinte 2 etc. Cand o sa realizeze pericolul și cei care nu sau dus la vot sa nu fie prea târziu. Dacă se ieșea masiv dădeam un semnal lumii întregi că suntem creștini și ca pe aici nu se trece deoarece cred ca nici cei care nu au votat sunt de acord cu aberațiile astea gen sa ti vina băiatul da ti spuna ca el vrea sa fie Maria. DRAGNEA nu a pierdut nimic ci noi toți și asta o vom vedea in anii următori ,dar cum romanii sint obsedați de politică și ii pupa in . .. pe uni sau pe alții cand toți au fost o apa și un pământ corupti hoti fără să i doară de țară sau popor avari, nu vad pericolul care apare și ca initiativa aceasta a fost strict pentru viitorul familiei și al copiilor și nepoților nostri

nik 16:28:16 / 08 Octombrie 2018
Pentru Sava Maria

esti proasta rau fa. 3milioane de romani NU SUNT DRAGNEA!!! ai inteles fa???

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2219 secunde