Regata Internațională Poseidon 2019

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Regata Internațională Poseidon 2019
Lifestyle 09 Septembrie 2019 / 19:33 405 accesări 1 comentariu

În perioada 29 august – 1 septembrie, Marina Eforie și Marina Balcic au găzduit a cincea etapă – și ultima din acest sezon – a Cupei României Alpha Bank: Regata Poseidon. Organizată de Black Sea Sailing Association, Black Sea Competition Sport Club și Nautical Club Balchik, în parteneriat cu Alpha Bank și sub egida Federației Române de Yachting, regata a adunat la start 44 de ambarcațiuni care s-au întrecut la trei clase de concurs.

Ziua de vineri a debutat cu trei curse scurte, de tip inshore, pe un vânt de 12 până la 16 noduri, iar sâmbătă în jurul prânzului comitetul de cursă a dat startul cursei lungi de tip coastal, care s-a terminat în fața intrării din Marina Balcic. Sâmbătă vântul a fost de 18 noduri, cu rafale de 24. Duminică, în cea de-a treia zi de curse, a avut loc o cursă în rada Marinei din Balcic, urmată apoi de festivitatea de premiere.

La clasa ORC A pe locul 1 s-a impus Quebramar (ROU), skipper Iulia Fulicea, urmat de Petra (BUL) pe locul 2, skipper Nikola Dukov, și de Melx (ROU) pe locul 3, skipper Mihael Neagu.

La clasa ORC B, podiumul a fost compus din Hope (ROU), skipper Mihai Făgărășan, urmat de Incognito (ROU) skipper Bogdan Ion pe locul 2 și de Simina (ROU) pe locul 3, skipper Cristian Ghelner.

La clasa ORC C, cea a bărcilor mai lente, pe primul loc s-a situat ambarcațiunea Phoenix (BUL), skipper Bogomil Pehlivanov, urmată de Odessos (BUL) pe locul 2, skipper John Ionescu și de Adria (ROU) pe locul 3, skipper Ion Popescu.

Clasele ORC A și ORC B au avut start comun, motiv pentru care s-a alcătuit și un clasament general. Câștigătoare a ieșit ambarcațiunea Quebramar, urmată de Hope și de Incognito. La clasa rally trofeul a mers la SetSail, skipper Ovidiu Drugan.

Ajunsă la ultima etapă din acest an, la festivitatea de premiere s-au decernat și premiile pentru Cupa României Alpha Bank. Astfel, la clasa ORC A pe locul 1 s-a situat Quebramar (ROU), urmat de Melx (ROU) și de LZ Yachting (BUL). La clasa ORC B locul 1 i-a revenit lui Hope (ROU), urmat de Incognito (ROU) și de Simina (ROU). Clasamentul general, ORC A și B, a fost constituit din Hope, locul 1, Quebramar, locul 2, și Incognito, locul 3. La clasa ORC C pe locul 1 s-a impus Odessos (BUL), urmat de Adria (ROU) și de Bonvi (ROU).

Sezonul competițional de offshore continuă și în luna septembrie, cu cele două etape de Campionat Național din weekendurile 13-15 și 27-29 septembrie.

Loading...

1 comentariu

Allison Howarts 23:36:42 / 09 Septembrie 2019
Dragoste

Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdute 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare. 6) Vrăji de rupere 7) Alungă un iubit trecut 8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie 9) doriți să vă satisfaceți iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakunta@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1832 secunde