Reîncepe Campania „10 Oameni de valoare pentru Constanța”!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Reîncepe Campania „10 Oameni de valoare pentru Constanța”!
Administrație 02 Octombrie 2018 / 17:31 1502 accesări 3 comentarii

Reîncepe Campania „10 Oameni de valoare pentru Constanța”! În semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltării oraşului, Asociaţia Pangeea dedică anual oamenilor de valoare ai Constanţei Gala “10 Oameni de Valoare pentru Constanta” - eveniment de angervură în cadrul căruia sunt recunoscute personalităţi care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfăşoară, se constituie în modele pentru societatea românească.

Pentru viitor, pregătim o ediţie specială, anunță organizatorii: 100 de ani de la Marea Unire - 100 de personalităţi - 100 de trofee.

Constănţenii vor avea posibilitatea de a propune personalităti, figuri emblematice ale acesteia. Începând cu 1 octombrie şi până în 20 decembrie 2018 este programată perioada de propunere, urmată de etapa de evaluare a propunerilor (21 - 30 decembrie 2018).

Nu este necesar cont de utilizator pentru a propune!

Pentru a face o nominalizare, pașii care trebuie urmaţi sunt simpli. Se va accesa formularul aflat pe prima pagina a site-ului Campaniei (www.oamenidevaloare.ro), cu obligativitatea de a completa toate câmpurile pentru a înregistra propunerea dumneavoastră.

La final, click pe butonul “Trimite”. Parcurgând aceşti paşi, nominalizarea a ajuns la noi, urmând să o supunem unei analize în scopul validării.

Regulamentul complet poate fi accesat aici: http://www.oamenidevaloare.ro/regulament/

Proiectul este structurat astfel:

Etapa 1 - perioada 1 octombrie - 20 decembrie 2018 - propunerea personalităţilor; Etapa 2 - perioada 21 decembrie - 30 decembrie 2018 - evaluarea propunerilor; Etapa 3 - 24 ianuarie 2019 - Gala 100 Oameni de Valoare - Centenarul Marii Uniri.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1335 secunde