Remiză pentru FC Farul în al doilea test din Antalya

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Remiză pentru FC Farul în al doilea test din Antalya
Sport 08 Februarie 2020 / 21:56 919 accesări 0 comentarii
Sursa foto: www.fcfarulconstanța.ro

Sursa foto: www.fcfarulconstanța.ro

FC Farul Constanţa a disputat sâmbătă după amiază, la Belek, în cadrul cantonamentului din Turcia, al doilea joc de verificare. Partida cu echipa sud-coreeană Ansan Greeners, locul 5 în Liga a 2-a, s-a încheiat la egalitate, 1-1, întâlnirea fiind influenţată de vântul puternic și deosebit de rece. Farul a deschis scorul în minutul 44, când Dan Panait a executat perfect o lovitură liberă de la 17 metri, iar Ansan a egalat în minutul 64. Pe final, constănțenii au avut mai multe contraatacuri tăioase, fiind la un pas de victorie în ultimul minut, după un corner.

Au evoluat pentru FC Farul (antrenori: Ianis Zicu şi Daniel Florea) - Repriza I: Muțiu - M. Leca, V. Lică, I. Ursu, D. Panait - Cruceru, Antoche, Greu - Kanda, I. Stoica, Al. Stoica; Repriza a II-a: Udeanu - Nicola, Cană, Cărăruș, Carabela - Ardelean, Mitrov (85 Ciolacu), D. Toma - Hordouan (85 Rus), Gherghiceanu, D. Halep.

Următorul meci amical pentru FC Farul în Turcia este programat marţi, 11 februarie, cu cu formaţia Zugdidi (locul 7 în Liga a 2-a din Georgia).Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1617 secunde